Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Észrevettétek,hogy az egyeteme...

Észrevettétek,hogy az egyetemen csak a piálás tartja össze az ember nagy részét?

Figyelt kérdés
Ez alatt értem, ha nem mész velük piálni már szóba se állnak veled, minden közös program az ivásról szól. Nincsenek igaz barátságok, csak ivós társaságok, akik előtted jópofiznak a hátad mögött kibeszélnek.

2022. jún. 22. 19:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Úgy működik, hogy vannak ott is szabadidősport és amatőr programok ahova regisztrálni kell, esetleg valamennyit perkálni és elmenni. Meg keresni a lehetőséget. De mindegy, a végén mindig kiderül hogy az ilyen emberek csak a kifogásokat tudják gyártani, és másokat hibáztatni közben meg magukat vágták el az összes lehetőségtől. Nem nevezek meg egy intézményt sem, nehogy valakit megsértsek de ha valami noname kisvárosi főiskoláról írod ezt még el is hiszem, hogy Pécsett semmi lehetőséges nem volt sportolni az ez a kategória.

https://www.youtube.com/watch?v=oU6l8qtG0BY

2022. jún. 25. 14:28
 32/33 anonim ***** válasza:
70%

Igen ám, csak már rég rossz, ha Googlen meg Facebookon kell nagyítóval keresgélni társas események után. Nem kifogásképp mondom, mert én is interneten találtam elég sok programot, de a tendencia nagyon nem jó.

2022. jún. 25. 19:48
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt, hogy nem lehet épp kijelenteni, hogy a piálás tartja össze a közösséget, de van benne valami...
2022. jún. 26. 00:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!