Ki a legveszélyesebb, vagy durvább, vagy befolyásosabb ember akit valaha ismertél vagy találkoztál?
Ismeretségen azt értem, hogy tudod ő kicsoda, és legalább egyszer beszéltél vele, tehát ő is tudja, vagy legalábbis egyszer tudta, hogy te ki vagy.
Kíváncsi vagyok, hogy kik a legnagyobb figurák akiket itteniek ismernek :D
Én a magyad Keresztapát ismerem személyesen, van tőle egy aláírásom :D.
Mondjuk a kritériumomnak nem felel szerintem meg, mert nem emlékszem, de az egyik legnagyobb oligarchának, aki Magyarországon nagyon érdekelt volt akkor, a fia a szomszédunk volt. Pontosabban a társasházban volt egy lakása, de azért egész sokat tartózkodott ott. Nem fogok nevet írni.
A kérdést bővítem azzal, hogy mivel foglalkoztak?
Két új embert ehhez hozzáadnék, az egyik az Gyuri bácsi, mielőtt patás ördög lett, oda járt sportolni ahova én. Nagyon kicsi voltam még, és az tűnt fel, hogy lejött közvetlen a pálya mellé egy nagy fekete autóval, és négy edzőt fizetett hogy játszanak, miközben ő az edzés felét a padon töltötte. Aztán kérdeztük edzőnket, hogy ki ez a figura, és mondta, hogy valami rohadt gazdag üzletember. Később tudtam meg, mert amikor a politika kinézte magának, szóba jött, hogy őt mi láttuk ott. Én nekem addig fogalmam se volt, hogy ki volt az a figura. Akkor raktam össze.
Egyszer pedig Biszku Bélával is találkoztam egy kormányablakban, amikor az első gimnáziumos diákigazolványom csináltattam. Szerettem a törit már akkor is, egyből felismertem, és nem hittem a szememnek. Az egyik lányával volt ott. Pár évvel később halt meg.
2000-es évek elején voltunk New Yorkban egy felejthetetlen kiránduláson.3 hétig voltunk bejártuk minden részét.Egyik este az olasz negyedben bementünk egy étterembe.Nagyon hangulatos volt, akkoriban még volt benne élő zene is.
Nem voltak sokan, de valami fura volt, nem jó érzés mikor bementünk.Persze pizzát kértünk, de szóltam a pincérnek hogy hozzanak egy üveg drágább pezsgőt, mert a barátnőmnek ma van a születésnapja, és szeretném felköszönteni.
Hát gyerekek, ami utána volt soha nem felejtem.
hátul volt egy nagyobb asztaltársaság, olyan olaszos fajták, lenyalt zsíros haj, némelyik elegáns öltöny,némelyik tipikus fehér trikó,melegítőalsó, rajta egy melegítőfelső párosításban, még néztük is milyen emberek járnak étterembe.
10 perc múlva jött a pincér, hozta a pezsgőt.Látom hogy nem azt hozta hanem egy nagyon drága fajta volt,nevét nem akarom ide leírni.Majd intett az ajtó felé,kijött még 4 pincér egy tortával, égtek rajta a csillagszórók és elkezdték énekelni a happy birthday-t...letették a tortát,pezsgőt az asztalra,majd kérdezem a pincért és nem ezt a fajtát kértem, nekünk ez drága.ekkor oldalra nézett a nagyobb asztaltársaság felé,onnan egy ember intett felénk egyet és bólintott egyet.azt mondta a pincér az étterem vendégei voltunk, Mr Gambino sok boldogságot kíván.
akkor esett le hova ültünk be,köpnyi nyelni nem tudtam.Illedelmesen megettük a vacsorát,a végén fizetni akartam,de azt mondta a pincér hogy a tulaj megtiltotta hogy kifizessük a számlát, vendégei voltunk.
oda akartam menni megköszönni, de ekkor felállt két ember, nem engedtek oda, ő megint bólintott egyet és azt mondta reméljük élvezték az olasz ízeket,további szép estét.
Hát kicsit leizzadtam, alig vártam kimenjünk, a szállás felé vagy 20-szor hátranéztünk, nem jön valaki utánunk.
Apám. Nem magyar, és az országban ahol él elég befolyàsos, sőt veszélyes ember volt fiatalon. Ült börtönben is többször nem kis dolgokért. Az országban ahol él bármeddig elér a keze bármilyen ügyben.
Nem is beszéltem vele épp ezért nagyon hosszú évekig, már most idősebb, talán úgy néz ki nyugodtabb, nem tud úgy pattogni már mint fiatalon, az ismerettség meg egyebek nyilván megvan, de már a fizikai tettlegesség az ő részéről nem túl sok van, mert nem úgy bír már. Most ütött vissza neki mindaz amit fitalabbon művelt saját magával is. Másokról meg ne is beszéljünk. Én próbálom elengedni mondjuk már ezeket, és megbékélni vele.
Nyolcas, gondolom akkor szét van kokszolva? Amit tett magával, nem ütőképes már, ezekből erre következtetek.
Apád dunaszerdahelyi vagy szerb?
Közben rájöttem, hogy a szerdahelyiek magyarok voltak, szóval gondolom inkább szerb lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!