16-20 évesek, mit fogtok csinálni nyáron?
Szeretnék tanulni valamit ezen a nyáron, gondolkodtam azon hogy megtanulok még egy idegen nyelven esetleg. Vagy keresni valami értelmes hobbit. Illetve szeretnék diétázni is, leadni egy olyan 10 kilót őszig ha sikerül.
Szeretném ha a mostani nyaram kicsit produktívabb lenne, az eddigi nyarakat mindig otthon töltöttem, játszottam, rajzolgattam, filmet néztem, ilyesmik. Egy 4-5 éve nincsenek barátaim akikkel tudnék találkozni vagy utazgatni/bulizni, szóval a szüneteket is mindig a négy fal közt töltöttem. Nem annyira bánom, jó nekem így is, viszont az kicsit zavar hogy teljes semmittevéssel töltöm a szabadidőm, most valami hasznosabbat is szeretnék csinálni mint eddig :D Tavaly nyáron random elkezdtem angolul nézni videókat, felirattal előszőr (pocsék voltam angolból), most már ott járok hogy megértem a beszélt angolt, és az akcentusok egy részét is, egész jól haladok. Kiderült hogy csak lusta voltam a nyelvtanuláshoz eleinte, de az nagyon bejött hogy így, passzív módon videókat hallgatva tanultam meg egy nyelvet. Valami hasonlót szeretnék most is, mert ad valami kis sikerélményt meg célt a nyaramnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!