16-17 évesek, ti miket szoktatok csinálni?
Úgy értem, úgy általában.Hogy töltitek ki a napjaitokat, főleg így nyáron?
16, két hónap múlva 17 éves lány vagyok.Az iskolaidőszak elveszi az időmet, de nyáron elég sok szabadidőn van.Én most diákmunkázok, gyerekekkel foglalkozok, nem minden nap, de heti 2-3, néha 4 alkalommal.A többi napon találkoztam osztálytársakkal, volt osztálytársakkal, barátaimmal, de nem tudunk már olyan sűrűn találkozni mert mindenki dolgozik, és mert sokat kell utazni ha látni akarjuk egymást(a legtöbb barátom a város külterületén lakik, csak sajnos pont a másik oldalon mint én, így minimum egy óra buszút ha egymáshoz akarunk menni, fél óra ha csak a városban találkozunk).És ha nem tudok senkivel se menni, akkor általában csak otthon vagyok, amit nem is bánok, mert introvertáltként néha jól esik az egyedüllét.Például most csinórban ez a harmadik nap, amikor sehová sem mentem, mert se munka nincs, a többiek sem érnek rá, úgyhogy gondoltam, pihenek.Sokat olvastam, filmeztem, sorozatot néztem, a kertben voltam, napoztam és max a boltokba mentem el, inkább csak itthon pihentem, délután/este telefonon beszéltem a többiekkel.És három napja egyfolytában hallgatom a szüleimtől(amikor hazaérnek délután) hogy milyen semmirekellő és lusta vagyok, tegyem le a telefont(amit csak késő délután szoktam használni a többiek miatt) és csináljak valamit.Nagyon rosszul esik, mert jó érzés pihenni egy kicsit, és nem is nagyon tudnék elmenni sehová, mert egy kis településen lakunk, busszal fél órára a várostól, így max csak a boltig tudnék elmenni.Amikor tegnap kitakarítottam a szobámat meg a konyhát,lepucoltam az ablakokat, akkor még egy köszönömöt se kaptam, sőt, apa egyenesen azzal jött hogy "biztos délelőtt is csak azt a szart nyomogattad".És borzalmasan rosszul esik hogy nincsenek itt, a kedvükben akarok járni és mikor hazaérnek csak ezt kapom.Eléggé el tudja venni a kedvem, tényleg annyiszor és olyan hihetően tudják a fejemhez vágni hogy lassan kezdem elhinni.
16-17 évesek, ti miket szoktatok csinálni? Csak én érzem magam ennyire haszontalannak?
Én szerencsésnek mondható vagyok, mert egyik szülőm sem cseszeget, ha nem csinálok semmit (ami elég gyakori).
Szerettem volna nyáron dolgozni, de mivel nem jött össze, ezért apával szoktam elmenni néha maszekba segédmunkáskodni.
De azon kívül szinte egész nyáron itthon vagyok, és ipari mennyiségű filmet, sorozatot nézek, hátha hasznot tudok belőle majd húzni a média érettségin. :)
16/F
Ez jól hangzik:D
Na igen, a három hét gyakszi nekem is megvolt><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!