Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 16-20 évesek, mit fogtok...

16-20 évesek, mit fogtok csinálni a nyáron?

Figyelt kérdés

2022. jún. 2. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Olvasni.
2022. jún. 2. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Semmit
2022. jún. 2. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Sírok hogy nincsenek barátaim xdd.És unatkozok egész nyáron
2022. jún. 2. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Húgom- 19 éves-megy nyaralni családdal és barátokkal,bulizik, pihen, dolgozik 3 vagy 4 hetet és várja az egyetemi felvételi pontokat.
2022. jún. 2. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Gimis koromban nyáron dolgoztam, a barátnőimmel beszéltem meg találkozót és sétáltunk ide-oda,nagyszülőket látogattam, strandra mentem, kirándultam, elmentem efy hétre nyaralni, viszont sok punnyadás is volt.

De volt olyan időszak amikor unatkoztam nyáron gimis koromban. Olyankor házimunkát végeztem, boltba jártam, filmet néztem, sétálgattam az utcán, előkészítettem a füzeteimet a következő tanévre, stb.

Gimi előtti nyáron amikor már a gimire készültem akkor költöztünk haza, akkor azzal voltam elfoglalva, hogy össze-vissza mászkáltam a helyeken, ahol külföldön nem tudtam, meg olvastam.

2022. jún. 2. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Dolgozni és letenni az E kategóriás jogsit is.😁

19/f

2022. jún. 3. 01:36
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Az egész nyarat a Balatonon fogom tölteni.

A szállás ingyen van, egy rokonomnak köszönhetően, csak a rezsit kell ki fizetni. Mellette heti 4 napot egy büfében kell, hogy dolgozzak napi 8-10 órában.

2022. jún. 5. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Haverokkal fesztiválozás. Sok hb. Kondizás. Nemtom, strand, mozi, pialas, szorakozas. Csak a szokásosat, mint minden nyáron. Fiatalság, bolondság. Legfőképpen az élményszerzés a cél.

Lassan 20/F

2022. jún. 7. 00:34
 9/9 anonim válasza:

Dolgozok, sportolok :)

20F

2022. jún. 7. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!