Miért vált ki az emberekből indulatot ha egy nő nem dolgozik?
"Egyébként meg senkinek semmi köze a másik életéhez mikor semmit sem tud róla, nem tudom te is mi a szart foglalkozol velem"
Mindenki azzal foglalkozik, amivel akar. Ha nem írtál volna ide, akkor nem lett volna mihez hozzászólnom. Így viszont miért ne tehettem volna meg?
"joga van ahhoz, hogy gyerek nélkül is otthon legyen"
Persze, hogy joga van, csak itt most nem ez a téma, hanem az, hogy miért találhatják egyesek furcsának, ha valaki fiatalon, gyerek nélkül nem dolgozik. Leírtam, hogy miért.
"Az, hogy neked ez nem tetszik sajnos senkit sem érdekel."
Fogalmad se lehet róla, hogy tetszik-e nekem vagy nem, hiszen arról nem írtam.
"Kopj le rólam légyszi!"
Ez valami üldözési mánia? Nem veled foglalkozom, hanem a témával.
"Akkor ezzel az erővel az is furcsa lehetne, hogy minek vállal valaki három gyereket mikor már az elsőnek sincs mit zabálni adni."
Hát furcsa is. Szerinted nem?
"Majd még én érezzem magam rosszul, azért mert másnak szar."
Igen, tényleg üldözési mánia...
Igen, hát nagyon okosat is szóltál most egyébként :)
Roppant megerőltető egy karriered lehet ha még mellette ráérsz életmódtanácsokat is adni idegeneknek kisregényekkel karöltve.
Meg úgy látom időközben még ledoktoráltál is, és megállapítottad a mentális problémáimat.
Ez igen! Le a kalappal!
Mert azt várják,hogy felvegyék őket,és a főni asztala alatt marketing managerként keressenek többet,mint azok akik dolgoznak is.
Egyszerű kiválasztani a legsikeresebbet,mint valaki mellett együtt dolgozni érte.
Már manapság fel lehet vágni azzal,hogy ha nőként dolgozol.
Férfi nem vághat fel azzal,hogy dolgozik,max követelheti hogy meg legyen érte becsülve,és megmondják neki hogy bocs...
Tehát nem dolgozni oké,ha dolgozol az 1000x többet ér mint alapból,mert a nem dolgozás az alap.
Az nem 0,hanem 1.
Férfiként dolgozni 0.
Ma egy nőtől az az elvárás, hogy jó feleség, jó nő, jó anya, jó háziasszony, jó munkaerő legyen. Szerintem ebből egy is sok. :)
Ha otthon vagy hátha több is sikerül. Ha megteheted maradj amíg lehet. Így magatokért dolgozol amúgy meg egy cégért tennéd ami nem a tiéd. Nem kifizetődőbb ez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!