Más is kiábrándult már a világból/társadalomból/az emberekből?
Mindenkinek van valamilyen hülyesége, rossz tulajdonsága.
Én pl nem iszom, nem drogozom, nem cigizek, sose csaltam meg senkit, sőt, még jól is nézek ki és komoly tanulmányi eredményeim vannak.
De kényszerbeteg és hipochonder vagyok. Illetve sokaknak az sem szimpi, hogy a szélsőségesen liberális eszméket elutasítom (nem, nem vagyok náci se).
Teljesen tökéletes ember nincs, ezt el kell fogadnod. Ugyanakkor az is igaz, amit leírsz, hogy az emberek nagy része viszont manapság kirívóan hülye és rosszindulatú is. Kevés jó embert találni, önzőek az emberek.
Még nem teljesen. Bár az tény, hogy sajnos egyre kevesebb az olyan ember, aki a kifejtésben leírtaknak felel meg. Azért akadnak még szerencsére, csak ők a "halkabb" réteg, így nehezebb őket megtalálni.
Nagyon megnőtt a rosszindulatú és/vagy buta emberek száma sajnos, de kivétel mindig akad.
Viszont azzal is egyetértek, amit előttem írnak: mindenkinek vannak rossz tulajdonságai és senki sem tökéletes.
Én például képtelen vagyok hazudni ( kegyetlenül kiül az arcomra, ezt azonnal megtanultam :D ), kerülöm a rosszindulatú, kétszínű embereket, sosem drogoztam, cigiztem, nem is érzek késztetést aziránt, hogy ez változzon, és inni sem szoktam. Remek tanulmányi eredményeim is vannak (le is kopogtam), jó hallgatóságnak tartanak és többen az én tanácsom kérik ki először. Ugyanakkor szorongással küzdök, mondhatni mióta az eszemet tudom, önbizalmam sincs rendben, ezek miatt pedig csapnivaló első benyomást keltek másokban, amit nem könnyű felülírni. És az utóbbi időkben kisebb herótom van már a netes írogatástól :D (örülök annak, hogy beszélgetünk, de néha az a sok pötyögés már leszív)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!