Csak én kezdek kiábrándulni ebből a társadalomból?
#1-es: telibetalál a kérdésed!
Én is látom az igénytelenséget bizonyos szinten - de a közvetlen környezetemben nincs ilyen. Mert nem engedem be.
2 Láttál már olyan országokat,ahol olyan kultúra van,hogy az ilyen nem él meg ott?
1. Hiszel abban,hogy lehet bevonzani embereket,meg történéseket?
egyes vagyok
Ugye, hogy nem mindenki parkettacsiszoló!? Ha a kérdező a parkettacsiszolókat vonzza be, pedig akár a molnárokat is tehetné (vannak ám molnárok a népességben!) akkor arról ki tehet?
Kint élek évek óta Ausztriában. Szerinted itt normálisak az emberek és nincsenek furcsaságok? Más 1 hetet tölteni valahol és más életvitelszerűen ott élni. Vezettél már az osztrák autópályán pl?
De lakik Németországban egy barátom (német), aki szerint a magyarok sokkal barátságosabbak és jobb fejek, mint a németek. Én pedig azt hittem, hogy a németek barátságosabbak mint a magyarok, mert eddig max 10 napot voltam náluk egyhúzóban és azalatt nem volt negatív tapasztalatom.
"1. Hiszel abban,hogy lehet bevonzani embereket,meg történéseket?" Én abban hiszek, hogy maga dönti el az ember, mit vesz észre, és mire hogyan reagál. Te túláltalánosítva, és fekete-fehér gondolkodási hibába esve* próbálod azt elhitetni velünk, hogy a te szubjektív valóságod mindenkire érvényes. Hát, nem az.
*lásd: Kognitív torzítások listája Tigger 2001 és Beck 2002
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!