Miért csinálunk gazdagokat a hülye emberekből?
Gondolok itt például a sok "influenszerre", meg az ilyen semmitmondó tartalmakat feltöltő emberekre. És milliós követő táboruk van. Hülye emberek gazdaggá tesznek hülye embereket. Miért? Nem értem.
Itthoni példának mondjuk Gáspár Lacit említsem. Műsorokban szerepel. Instán követik csomóan. Miért? Mit tett ő? (Semmit amúgy). Komolyan emberek követik instán? Kíváncsiak arra az emberek, hogy hol nyaral, és mit ebédel?
Eleve hogy került ő reflektorfénybe? Hülye mint a tököm. Viccesnek egyáltalán nem vicces. Jóképűnek se mondanám.
És hülyére keresi magát belőle. Csak meg kell nézni az oldalát. Lamborghinivel, Rolexekkel, Designer ruhákkal villog. És miért? Mert a hülye emberek követik, akarják, kíváncsiak rá, lájkolják, sztárolják.
Az első válaszolónak:
Biztos létezik Gáspár Laci koncert... Nagy hírét nem hallottam mondjuk, de biztos ad koncertet.
De teljesen nyilvánvaló, hogy nem abból van ennyi pénze. Hanem a TV-s szereplésekből, a szponzorokból / szponzorált tartalmakból, satöbbi satöbbi.
Ezen már én is gondolkoztam.
Csak a sok okos megy beszólni, meg megírni a nagy véleményüket, beszélnek róla stb...
Sokan ebbe hidd el, hogy bele sem gondolnak.
Én így voltam a kedves Manuellel. Vagyis ki nem állom a gyereket, de nem mentem Youtube-ra kommolni, mert én ugyan nem fogom növelni a nézettségét.
Lathatoan te “gazdagitod” oket, mert ezekszerint tudod miez, foglalkozol vele, idodet ra pazarlod. Ne irigykedj :). Ha meg nem vagy az, minek baxod fel magad ilyeneken, ha mas az ertekrended. Mar ha mas. Mert akinek mas, az ezen nem puffog - tapasztalatom szerint.
Feltetelezem irigykedsz, hogy “nulla befektetessel” egyesek elobbre jutottak mint te abban, amit csinalsz. Ha tudod, hogy ertekesebb vagy, akkor viszont ne legyel bolond/hulye hogy ezen rugozol! ;)
Amire van igény, abban van pénz, ilyen egyszerű.
Én se feltétlenül értem, de azt se, hogy miért olyan zavaró ez... engem nem érdekelnek ezek az emberek, nem nézegetem/követem őket, nem zavarnak. Legyenek boldogok.
annyira baromság ilyen dolgokon pörögni...jobb neked, ha ezzel idegesíted magad?
a kicsit is okos ember már rájött, hogy ameddig a világ pénzközpontúan működik(és erre minimális esély van, hogy változna a közeljövőben), addig azokat a lehetőségeket kell kihasználni, amivel pénzügyileg előrébb jutsz.
az meg már mindenkinek a saját döntése, hogy mit vállal a pénzért.
ha Gáspár Laci így keres pénzt, szíve joga...te nem teszel hozzá az ő vagyonához, akkor miért zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!