Nem kell ahhoz a hüvelyjkujj, elég, ha a mutatóval meg a középsővel peace jelet formázva hirtelen belekapsz 2 kézzel mind a kettőbe, hidd el, az is lebénítja elég időre.
2022. jún. 13. 15:14
12/22 anonim válasza:
Kétlem, hogy hathatós ellentámadást tudnék indítani, főleg ha hátulról kap el és a számat is befogja. Rúgkapálnék, megpróbálnám ledobni magamról, de egy nagydarab fickót nem tudok legyűrni. Férjemet a 90 kg-jával még a hátamra kapom a magam 60 kg-mal, de messze nem szaladok vele 😅
2022. jún. 13. 15:25
13/22 anonim válasza:
Gondolom el várnák hogy egy férfi siessen a segítségükre, de én biztos nem verekszem értük. F
2022. jún. 13. 15:54
14/22 anonim válasza:
De te nem is vagy férfi.
2022. jún. 13. 16:03
15/22 anonim válasza:
14. Hidd el nagyon is az vagyok, nincs puncim szóval akkor szerinted mi lennék? De a nők nagyon nagyra tartják magukat. Nagyon el vannak szállva, meg egyenjogúság van. Szóval oldják ezt meg, majd ne tőlem várják a csodát.
2022. jún. 13. 16:39
16/22 anonim válasza:
Én elfutnék és hívnám a rendőrséget. Azt meg valóban nem várhatja senki, hogy bárki is az ő megvédése érdekében kockáztassa a saját életét. L.
2022. jún. 13. 17:31
17/22 anonim válasza:
,,Bocsi, vagy hagyom hogy holtra verjenek és megerőszakoljanak a szemem láttára vagy feladod az alapvető emberi jogaidat. Bocsi, egyenjogúság van"
Egyesek hogy lehetnek ennyire szellemileg leépültek...
2022. jún. 13. 17:57
18/22 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Az emberek nem tudnak se harcolni, se nagyot ütni, sőt ütni se tudnak. Lassúak, gyengék, edzetlenek. Emellett még mind pszichológiai, mentális éhező.
Szóval.., simán meg tudnám magam védeni.
2022. jún. 13. 18:16
19/22 anonim válasza:
17. Már ne is haragudj de én ilyet nem mondtam. Tőlem le mondhatsz bármiről akkor sem fogok ököl harcot vívni érted. Én kérek amúgy elnézést. Ezeket mind ti mondjátok sőt sok nő jobbnak tartja magát, akkor lehet menni önvédelmet tanulni stb stb nem a csodát várni ilyenkor sem. Mert nagyon fent hordjátok az orrotokat. Ha ti jobbak vagytok akkor bármit meg tudtok tanulni úgyis. Meg amúgy nem nézem ki belőletek ha engem vernek ti tennétek bármit is. Xd
2022. jún. 13. 23:07
20/22 anonim válasza:
En imadom az onvedelmi eszkozkent hasznalhato cuccokat. Mindig sok ilyen van nalam. Sokretu a felhasznalasuk,imadom az ilyen cuccokat.
Egyideju utest vagy rugast vetnek be,mint edzeseken. Ott belenkirtak osztonszinten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!