Milyen munkát végeztek?
Érdekelne mennyit kerestek vele (netto), milyen végzettséget igényel, szeretitek e, illetve a nemetek.
A válaszokat előre is köszönöm!
Burgerkingbe dolgozom és olyan havi 270 nettót keresek.
(Mellette van onlyfans oldalam és szoktam fotózásra is járni.) Illetve van pár rendszeres vendégem havonta. Ebből olyan 250 körül keresek. :)
PEsten élek, nem annyira jól, mert az albi + rezsi olyan 180-200-ba van.
27N
1. egyetemen kutatok és tanítok részmunkaidőben, innen 250k körüli a nettóm. Kb heti 1 nap munka.
2. egyéni vállalkozok szaktanácsadóként városoknak, nemzetközi intézményeknek, EUs szervezeteknek, pályázatokat értékelek ki és tolok meg a tudásommal. 500 EUR a napidíjam, átlagosan 5-10 napot számlázok egy hónapban, elmúlt két évre a havi átlag 1.2M volt
3. társtulajdonos vagyok két cégben amik még nem termelnek profitot. Az egyikkel explicit cél hogy egy szoftver terméket hozzunk létre utána pedig eladjuk cégestül egy nagykutyának, a másik sima tanácsadócég ami még nem indult be eléggé. Innen osztalékom lesz majd egyszer, talán.
Végzettség: mérnök bsc, közgáz msc, szakpolitika doktori, de dolgoztam 4 kontinensen és több mint 15 országban.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!