Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen munkát végeztek?

Milyen munkát végeztek?

Figyelt kérdés

Érdekelne mennyit kerestek vele (netto), milyen végzettséget igényel, szeretitek e, illetve a nemetek.

A válaszokat előre is köszönöm!

2022. jún. 6. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy épületgépészeti üzletben vagyok eladó/raktáros. Végzettségem 8 általános, mert elrontottam a középiskolát. Most esti gimnáziumban vagyok végzős, jövőhéten szóbelizek.

A fizum nettóban kb 325 ezer, de ha minden szombaton dolgozom akker 350-355 ezer körül van, szja mentességgel.

22F

2022. jún. 6. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szabolcs észak keleti rész (fontos megemlíteni).

175 bruttó lakatos + bádogos + érettségi. Főként az előbbi szakmában dolgozom.

Előtte pincérkedtem még a covid előtt Budapesten. Hát kb ugyan ott tartottam mint most mert bőven 100 ezer fölött volt a szállás/rezsi.

A munkával nincs bajom, de nagyon kevésnek tartom ezt a szakmelós minimált. Amint alkalmam nyílik máris lépek máshová.

26F

2022. jún. 6. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szociális terület, a végzettség is, 250-ért, utálom. (F)
2022. jún. 6. 15:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Unatkozok. Leirom.

Skociaban elek. Heti 25 orat dolgozok egy suli konyhan, havi 950 fontot kapok kezbe, es mivel egyedulallo szulo vagyok, ugyan ennyi segelyt is kapok.

Erettsegivel jottem ki. Itt nem szamit a vegzettseg.

Ha otthon elnek, max a gyari munka varna ram, aztan meg a hajlektalansag.

2022. jún. 11. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!