Nem biztos, hogy meg tudnám magam védeni, mindenesetre megpróbálnám. Herén rúgom vagy térdelem teljes erőből, aztán szaladok, amilyen gyorsan csak tudok. Vagy orrbavágom a tenyerem alsó részével egy felfelé irányuló mozdulattal, ez elvileg szinte biztosan eltöri az orrot, ami egyrészt nagyon fáj (és így talán lehetőséget ad a menekülésre), másrészt könnyen lehet majd utólag azonosítani a támadót a látható sérülés miatt.
2022. jún. 13. 14:23
3/22 anonim válasza:
Krav Maga-zom, szoval minden bizonnyal😇
Latszik is rajtam, h fitt vagyok, h ugy mondjam, nem nagyon szoktak bacakodni😊
2022. jún. 13. 14:32
4/22 anonim válasza:
Valószínűleg nem, de megpróbálnám.
2022. jún. 13. 14:39
5/22 anonim válasza:
Hordok magamnál paprika sprayt. De az ügyes rugások azért biztosabbak + a futás, ordítás. Anyum anno csak üvöltött és elszaladt a támadója.
2022. jún. 13. 14:40
6/22 anonim válasza:
Sajnos kizárt, szerintem még egy nő ellen se :/ Elég esetlen vagyok így mozgásban, pár héttel ezelőtt még egy létrára se tudtam felállni. Mondjuk ha az életem is veszélyben lenne akkor szerintem foggal-körömmel védeném magam, az már más helyzet, de nem hiszem hogy sikeres lenne.
26/n
Szilvi
2022. jún. 13. 14:41
7/22 anonim válasza:
De paprika spray-t én is akarok venni, azzal simán meg tudnám védeni magam :D
26/n
Szilvi
2022. jún. 13. 14:42
8/22 anonim válasza:
engem támadtak már meg és szó szerint semmit nem tudtam tenni. Viszont túléltem, és most márfelkészültebb vagyok...
2022. jún. 13. 14:43
9/22 anonim válasza:
Attól függ. Ha valami alkoholista törpe, akkor simán. Ha izmos, valószínűleg nem, viszont valószínűleg lefutnám.
2022. jún. 13. 14:54
10/22 anonim válasza:
Ha fegyverrel támad meg bárki is, vagy ha egy egész telep gyűlik körém akkor nyilván nincs mit tenni, egyébként meg kinyomnám az illető szemét.
Nem vagyok sem karate mester, vagy egy izmos testépítő, de annyit sztem meg tudnék oldani hogy a hüvelykujjamat eljuttassam a szemgödréig....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!