Mennyi idő alatt válaszoltok vissza valakinek a legelfoglaltabb időpontban, ha az illető fontos nektek?
Nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, kérlek őszintén!
Köszönöm.
Hát ha kérdeznek hogy mi kell a boltból, jó lesz-e ez ebédre, hol van ez vagy az, akkor azonnal. Minél rövidebben, de várják a választ rá, szóval igyekszem.
Ha valaki mesél vmit akkor van hogy csak elolvasom, órák múlva válaszolok.
Ha valaki megkérdezi mizu, vagy csak írkál, akkor van hogy másnap.
Én munka közben többnyire nem tudok azonnal visszaírni. Szóval amikor van rá lehetőség akkor. Néha 10 perc, néha fél nap.
De ezt tudják, nincs hiszti, hogy ménemírtálvissza.
Dolgozó felnőtt ember vagyok, és ezt a környezetem is érti.
Meg melóban ha éppen nyakig be vagyok öltözve sterilbe akkor nem fogom felvenni a telefont.
Ha éppen nem, akkor persze, válaszolok.
Általában az etikett az, hogy napi csevegésként csak üzenetet írunk egymásnak, spontán hívni csak vészhelyzetben szoktuk egymást.
Ha csak beszélgetni akarok valakivel, akkor előtte írok neki, hogy lehet-e veled most beszélni, hívhatlak-e, és ő megmondja, hogy ja, csak 3 után lécci, most dolgom van.
Ez a normális felnőttek között.
De nagyon nem bírom azokat, aki ezeket a "vészhelyzet" szituációkat abuzálják, általában elég gyorsan eltávolítom az életemből.
Hajnal háromkor ha hirtelen rádjön, hogy most szívfájdalmad van, vagy ha valaki csúnyán nézett rád a metrón, az nem egy ilyen hanyagolhatatlan probléma. Aki ilyenekkel hülye időpontokban hívogat, és hisztizik, hogy nem válaszolok neki azonnal, na az gyorsan tiltva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!