Miért kell elcsesznem minden fontos emberrel a kapcsolatomat?
Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy ne legyek szerencsétlen ezen a téren? Fontos lett volna egy fiú és képtelen voltam tudatni vele, hogy mennyire nagyon fontos lett volna nekem.2022. jún. 11. 21:12
1/12 anonim válasza:
Mi történt?
Már nem tudod neki elmondani, hogy ő fontos neked?
2/12 anonim válasza:
Jobb késöbb, mint soha!
Miért nem tudod már megtenni?
3/12 A kérdező kommentje:
Egyszeri lehetőség volt. Nem is elmondani kellett volna neki, hanem kifejezni.
2022. jún. 11. 21:17
4/12 anonim válasza:
Hát akkor tanulni kell a hibáinkból! Így egy újabb hasonló szituációba kerülsz, tudod hogy nem szalaszthatod el!
Nem érdemes ostorozni Magad miatta!
5/12 anonim válasza:
Neked még vannak lehetőségeid,örülj neki míg van mit elbaxni!
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök.
2022. jún. 11. 21:42
7/12 anonim válasza:
Ne hidd azt,hogy az ismerőseid,és az instás 3000 követőid közül mind megmarad.
Az 1% lehet megmarad,de idővel ha kijárod az óvodát,akkor tudni fogod hogy ez miért történik.
Még piszkosul nem találtad meg,amit keresel.
Keresni is kéne.
Majd leesik.
8/12 A kérdező kommentje:
Remélem, az is leesik majd, hogy vajon miért ilyen bunkó stílusban írsz.
2022. jún. 11. 22:17
9/12 anonim válasza:
Mert naív vagy,fel kell ébredned.
Ha a szeretet,és a vallás működne...
Már rég nem lennének ilyen problémáink.
10/12 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés, én ennek mestere vagyok, most is zsinórban 3 fontos emberrel (mind lányok) szakadt meg a kapcsolatom pedig semmi sértőt vagy durvát nem írtam, sőt szerintem túlságosan is udvarias voltam. Nem tudom értelmezni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!