A nők miért cserélik mindennap az alsóneműjüket?
ketteske is csak a pronhubon latott not :D
amugy azert mert normalis EMBER (nem csak a nok) minden nap csereli a fehernemut. pisi, kaki, menzesz, feher folyas, elovaladek, sperma mind kozvetlen kapcsolatban van a fehernemuvel
"de ha a férfi túlzásba viszi könnyen rásüthető, hogy bu*i"
max mas ferfiak bu-ziznak ilyen baromsagert. sajat magatokat huzzatok le, nyomorultak
Gondolom ugyanazért, mint a férfiak is: mert úgy higiénikus. Meg aztán jó esetben mindenki naponta fürdik, akkor meg tök magától értetődő hogy fürdés után tiszta alsóneműt vesz fel az ember.
Az itt említett videós pisiakrobata nőkhöz meg...nem tudom, hogy én vagyok ilyen ügyes vagy szerencsés de utoljára szerintem 2 évesen brunyáltam le a lábam. Valószínűnek tartom, hogy nem ez az általános, azért a nők többsége egyrészt beletalál a budiba pisiléskor, másrészt esetleges balesetkor nem a fehérneműjével itatná fel a cuccost a combjáról, hanem budipapírral/zsepivel, mint egyébként is.
17: miért, szerinted hány napig kéne hordani egy fehérneműt???
Persze egy incel akár egy hétig is hordhatja, nem sok vizet zavar a nőknél.... :-D Alapvető igénytelenség amúgy.
ma 11:18
Az ki! Én nem is gondoltam volna basszus, h ezért...:-) Ha én is összecsorgatnám magam estére ki tudja hányszor jó, h cserélném én is tán napjában többször is!:-))) :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!