Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők miért cserélik mindennap...

A nők miért cserélik mindennap az alsóneműjüket?

Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 13:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
31%
A sok mocskos részeges sör meg szarszagú pasi, h veri a mellét mint a teremtés koronája de fogadok szívesen kinyalna egy jó "hugyos" puncit ha épp nincs kéznél semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2022. jún. 6. 14:03
 12/30 anonim ***** válasza:
96%

ketteske is csak a pronhubon latott not :D

amugy azert mert normalis EMBER (nem csak a nok) minden nap csereli a fehernemut. pisi, kaki, menzesz, feher folyas, elovaladek, sperma mind kozvetlen kapcsolatban van a fehernemuvel

2022. jún. 6. 14:11
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"de ha a férfi túlzásba viszi könnyen rásüthető, hogy bu*i"

max mas ferfiak bu-ziznak ilyen baromsagert. sajat magatokat huzzatok le, nyomorultak

2022. jún. 6. 14:13
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Tehát trollkérdés... koszi emese..
2022. jún. 6. 14:28
 15/30 Metionin ***** válasza:
93%

Gondolom ugyanazért, mint a férfiak is: mert úgy higiénikus. Meg aztán jó esetben mindenki naponta fürdik, akkor meg tök magától értetődő hogy fürdés után tiszta alsóneműt vesz fel az ember.

Az itt említett videós pisiakrobata nőkhöz meg...nem tudom, hogy én vagyok ilyen ügyes vagy szerencsés de utoljára szerintem 2 évesen brunyáltam le a lábam. Valószínűnek tartom, hogy nem ez az általános, azért a nők többsége egyrészt beletalál a budiba pisiléskor, másrészt esetleges balesetkor nem a fehérneműjével itatná fel a cuccost a combjáról, hanem budipapírral/zsepivel, mint egyébként is.

2022. jún. 6. 14:34
 16/30 anonim ***** válasza:
93%
Férfi vagyok és mindennap cserélem, ez alap higénia
2022. jún. 6. 16:48
 17/30 anonim ***** válasza:
13%

16:

Neked.

2022. jún. 7. 11:11
 18/30 anonim ***** válasza:
88%

17: miért, szerinted hány napig kéne hordani egy fehérneműt???

Persze egy incel akár egy hétig is hordhatja, nem sok vizet zavar a nőknél.... :-D Alapvető igénytelenség amúgy.

2022. jún. 7. 11:14
 19/30 A kérdező kommentje:
A kérdésre adott válaszokból világosan kiderült, hogy a nőknek miért illik mindennap fehérneműt váltani...
2022. jún. 7. 11:18
 20/30 anonim ***** válasza:
13%

ma 11:18

Az ki! Én nem is gondoltam volna basszus, h ezért...:-) Ha én is összecsorgatnám magam estére ki tudja hányszor jó, h cserélném én is tán napjában többször is!:-))) :D

2022. jún. 7. 11:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!