Ért már hátrányos megkülönböztetés a betegséged miatt?
Idegösszeroppanásom volt alapképzésen, ezért nem vettek fel Mesterképésre. Azt mondták nem lesz igazságos a többi hallgatóval szemben és egy év múlva próbáljam újra.
Soha többet nem mentem vissza az egyetemre, mert pár hónap múlva megtaláltam a helyemet irodistaként. Életem legjobb döntése volt. Nem utáltam az egyetemet, csak utólag rájöttem, hogy nem akarok abban a munkakörben lenni amine tanultam.
Bár írónő is lettem közben, szóvala zért mégis valamit elértem azon a téren.
Amúgy idegennyelvű irodalommal akartam foglalkozni eredetileg.
2, kezelésen vettem részt, egy ideig gyógyszert is kellett szednem, aminek köszönhetően fáradékonyabb és érzékeneb is voltam, nem voltam aktív az órákon, gyenge volt a teljesítményem a zhkon, beadandóim is gyengék lettek és a tanszékvezető behívatott az irodájába szólni, hogy látványos ez a visszaesés és akkor mondtam el, hogy épp kezelnek és gyógyszereket szedek, ezért lett gyengébb a teljesítményem. Így derült ki.
Ha visszamehetnék az időben, akkor már nem is kaptam volna idegösszeroppanást, de huszonévesen más voltam mint most 30 felett.
Az én betegségem maga egy hátrányos megkülönböztetés
Szociális fóbia. Mindenhol mindenkivel szemben hátrányban vagyok minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!