Miért ciki ha egy nő fingik? 22/N
Egyszerűen nem értem ha a férfiaknál szabad és elfogadott a fingás, akkor a nőknek miért nem??
Miért kell ennyire megkülönböztetni minket? Amikor mi is emberek vagyunk. Továbbá megfigyeltem hogy a kakilás is tabu nálunk, a férfi meg nyugodtan mondhatja. Komolyan mondom, inkább születtem volna férfinak akkor legalább szabadabb életem lenne!!!!!
Egyszerűen felháborító ez az egész!!!
Na pont erről beszéltem.
Szerencsétlen nő azt hiszi üres a szoba ahova bemegy fingani, aztán ott vannak hátul a férfiak akik számonkérik csak egy létszükséglet miatt ebben a videóban.
Borzasztó... 😠😠😠
nem ciki, az a ciki, hogy valaki azt gondolja erről, hogy ciki.
a pukizás egy természetes folyamat
max kellemetlen, ha akkora nagyot szól, hgoy földrengés tör ki miatta; vagy olyan erős szaga van, ami már zavarja mások orrát.
*de ha túl nagyot szól, az nem nekik , a társaság többi tagjainak kellemetlen, hanem teneked, mert belepirulsz, ha nem büdös , akkor őket ha értelmesek, akkor nem zavarja.
ha viszont büdös, akkor az lehet mindenkinek kellemetlen.
tehát inkább kellemetlen , mint ciki. mert cikinek nem nevezném, mert természetes folyamat.
29/N vagyok amúgy, a #6-os választ is én írtam, ez ahhoz kiegészítés; aztán lehet, hogy még eszembe jut valami, amit majd ideírok később
Én mindig diszkréten intézem az ilyen jellegű dolgaim. Nem hiszem, hogy másként kellene egy nőnek intéznie.
Természetes dolog, de miért hozná magát kellemetlen helyzetbe az ember, mások előtt... Otthon meg szabadon. :)
28/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!