Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Romáknak milyen telefonja...

A Romáknak milyen telefonja szokott általában lenni?

Figyelt kérdés

Tudom ez a kérdés nem feltétlenül relatív mivel erre az is lehetne a válasz, hogy ugyanolyan mint a Magyar embereknek. Azonban van egy cigány barátom aki azt mondja, hogy ők teknológia szempontjából is legtöbben más beálítottságuak mint mi. Pl ő azt mondta, hogy inkább vesznek egy 32:9-es 90Hz monitort mint egy 3840x2160/165Hz. Már aki megteheti. Tehát ők e téren nem a felbontásra inkább a méretre mennek rá.

Telefonnal meg úgy más teknikai eszközzel kapcsolatban nem mondott példát, sajnos nem is kérdeztem tőle. Csak addig jutottunk el, hogy ő neki pl Huawei Mate 40 Proja van, mert nem szereti ő és a családja az Amcsi gyártmányokat. Mint pl az IPhone vagy Google.

Nem nagyon szoktam figyelni, hogy kinek milyen telefon van a kezébe. De sok cigánynál veszem észre azt, hogy Xiaomi Redmi 6,7 néha 8-as telefonjuk van. Egyébként még mindegyik jó mobil, viszont a Miui rendszere eléggé megtudja néha szívatni az embert főleg az újabb szériákban. Na meg az IPhone 11-es szériából is sokat látok náluk.

Viszont a gazdag roma ismerőseim általában nem IPhone. Hanem Huawei, Xiaomi, Sony, Samsung csúcs mobilokat szokott venni. Legtöbben talán a Sonyt szeretik nem csak a gazdag rétegekből. Bár Sony telefonok alapból nem olcsók. Lehet, hogy a kialakítás miatt. Galaxy S21 Ultra, Sony Xperia 1 III, Xiaomi Mi10 Ultra.

Egy olyan gazdag roma ismerősöm van aki minden évben a legújabb Pro Max IPhonet veszi meg magának, most is 13 Pro Maxja van. De van egy Samsung Galaxy S20-ja is másodlagos telefonnak. Azért mert az Androidot is használni akarja.

Én is ugyanez vagyok, mivel Xiaomi 11T-m van alapból. De másodlagos telónak vettem már egy citromsárga IPhone XR-t. Azért mert érdekel az IOS. És használtan 100-ért tudtam venni 128gb-set.

Én pl speciel nem azért használok androidot mert jobban tetszik. Szerintem az Apple jobb telókat csinál. Hanem mert az én munkámhoz illetve a hétköznapokban jobban jön nekem a droid. És nem Apple telefonra. Hanem a jó kis IMacemre van nekem szükségem ott Apple fronton.

2022. máj. 24. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

No, kija? ;)

Roma árulja a telókat, arra jön egy ipse.

- Há' ecsém, fijejé mán na, ez mekkora egy teló, né mán meg, tud ez ecsém!

- Kipróbálhatom?

- Há persze teshókám, tápcsikójád, fogjád mög!

Az ipse megfogja, lendül egyet, beugrik a kocsijába a telefonnal és elszágult... Erre a roma:

-Néd mán, még ilyet, á várjű vájjá ki já szemit neki! Ááávitte bászárzési áron a fenéje!!

2022. máj. 25. 01:24
 12/13 anonim ***** válasza:
kamu iPhone :D
2022. jún. 21. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Motoroláh
2023. nov. 7. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!