Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elítélendő, ha valaki "csak"...

Elítélendő, ha valaki "csak" gondolatban pedofil?

Figyelt kérdés

Szerintem rohadtul. De volt egy kérdés itt régebben, ahol ezt kifejtettem, és nekem nem úgy tűnt, hogy sokan egyetértenének velem. Most szembe jött velem egy eset, amit Facebookon olvastam.

Egy pasas a saját erkélyén verte, ezt meglátták lentről, először vicces volt, majd a pasi bement a lakásba, azt hitték vége, de csak elővett egy távcsövet, amit aztán a szeméhez tartott. Abba az irányba, amerre nézett, egy kislány táncolt és ugrabugrált egy másik erkélyen. Engem ez baromira felzaklatott, gusztustalan, undorító féreg ember az ilyen.

Na de az említett kérdés alatt, az ilyen és ehhez hasonló pedofilokat megvédték, mert hogy nem fajul tettlegességig (nem nyúl a gyerekhez). Szerintem pedig ez sincs rendben és marhára elítélendő. Ti hogy gondoljátok?

2022. máj. 22. 07:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Hát ez a példa mondjuk pont nem a "gondolatban" kategória.

Amúgy meg kulturált ember képes irányítani a gondolatait. És azért nem mindegy, hogy meglát egy csinos kislányt és letudja ennyivel, csírájában elfojtva a gondolatot, vagy pedig felveszi a fonalat és elkezdi tovább gondolni.

Sajnos benne van, hogy vannak olyan "emberek" akiknek az értelmi szintje erősen alacsony és csak az ösztönök mentén élnek.

2022. máj. 22. 10:52
 12/14 A kérdező kommentje:

"Habár én a kósza gondolatot is mélységesen megvetem"

Na én is így vagyok ezzel. Értem én, hogy nem lehet vele mit kezdeni meg stb, de nem tehetek róla, akkor is elítélem azokat az embereket, akik csak gondolnak rá. Számomra az ugyanúgy pedofil. Ráadásul bármikor továbbmehet...

2022. máj. 22. 12:28
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
Nyugi még pár komment és valaki elkezdi őket mentegetni.
2022. máj. 22. 13:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy aki mentegeti őket, ő maga is pedofil...
2022. máj. 22. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!