Egyedül élek albérletben. Normális az, ha néha ideképzelek bizonyos embereket és gondolatban beszélgetek velük?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 20:37
1/15 anonim válasza:
Hát gondolom magányos lehetsz, meg gondolom nem konkrét hallucinációkra gondolsz. Miért nem keresel valami igazi beszélgető partnert?
2/15 anonim válasza:
Nem normális, de tudom mit érzel. Én egy szerelmi csalódás miatt vagyok magányos, én a plátói szerelmemet képzelem ide és beszélgetek vele. Előbb utóbb teljesen megfogok bolonduli.:(
3/15 anonim válasza:
Élőzzél másokkal tiktokon vagy ilyesmi, ha online jobban szeretsz beszélgetni. De pl. lehet másokkal ismerkedni csak úgy normálisan is! :)
4/15 anonim válasza:
Én régebben a plátói szerelmeimről ábrándoztam mindig ha éppen szabad időm volt, arról hogy milyen is lenne a tökéletes kapcsolatunk és milyenek lennének a mindennapjaink, életkörnyezetünk stb...
5/15 anonim válasza:
Húhhh ide kár volt beleolvasni.
Milyen emberek vannak, és ezek még szabadon is vannak az országban...
6/15 anonim válasza:
hány éves vagy? fiú vagy vagy lány?
7/15 anonim válasza:
5-ös, tudod nem mindenkinek lehet tökéletes az élete.
Valószínű a tied sem az, ha itt töltöd az estéidet.
Csodálatos mentalitás, a földön lévőbe rúgni még egyet.
8/15 A kérdező kommentje:
#1 Természetesen nem hallucinálok.
#6 24F
2021. okt. 7. 21:25
9/15 anonim válasza:
Én is szoktam, de ha van társaságod, akkor ne csináld ezt hidd el ez nem tesz jót a mentális egészségednek. Keress társaságot, akikkel valóban beszélgethetsz.
10/15 anonim válasza:
En mindenhol a kepzeletbeli barataimmal beszelhetek gondolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!