Próbáltatok már bármilyen kábítószert? Mit? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Mit éreztetek, láttatok, tapasztaltatok? Jó vagy rossz élmény volt?2022. máj. 11. 14:49
11/15 Miss Endzsi válasza:
A dmt-től kaptál már bad tripet? Ha igen, van olyan erős, hogy legszívesebben meghalnál? Nagyon szeretném kipróbálni majd, viszont, amikor hasonlóan voltam gombától, nagyon rosszul lettem, hánytam, és alig bírtam ki, legszívesebben leszúrtam volna magam.
12/15 anonim válasza:
A Dmt, ayahuasca főzet,kristály, vagy csanga formájában fogyasztható. Az utóbbi két formában maximum 15 perces a trip, így olyan problémád nem lesz, hogy órákon át szenvedsz, hogy legyen már vége, mint nálam is volt ilyen gombánál vagy LSDnél. Én csanga formában fogyasztottam kétszer. Első alkalommal 2cb vel keverve egy ingerszegényebb, kevésbé bevilágított helyen. Az fantasztikus élmény volt, egy megvilágosodás érzés fogott el, hogy emlékszek mindenre ami az életem előtt volt és ami ez után lesz, de nem tudnék konkrétumokat mondani, mert ez egy érzés volt, ami megnyugvással töltött el, közben vizuálisan olyan dolgok történtek, amire nem tudtam felkészülni. A második trip borzasztóan indult. Tudtam mozogni az elején, de sokkal ingergazdagabb környezetben voltam, és az, hogy egy teljesen részletes, de másik világban vagyok, ahol a látószögem, a fizikai törvények, a hangok és a képek, a hologrammok, amik vmi érdekes ősi motívumokkal díszítve helyezkedtek el a térben felpörgették a púlzusomat, és lefeküdtem a szőnyegre, ami elnyelt, ott már nem tudtam mozogni, és csak absztrakt, fraktálmintákat láttam, majd felkeltem, lenyugodtam és újra csodás élmény volt. Az ayahuasca elvileg ugyan ez csak órákig tart. A DMT kristály elvileg ezeknél is durvább, mert annál mozogni se tudsz. Arra készülj, hogy nem olyan mint a gomba vagy az LSD, ezeknél nem torzul a valóság, hanem átkerülsz egy másikba.
13/15 Miss Endzsi válasza:
Én attól félek, hogy ugyanúgy óráknak fogom megélni azt a 15 percet. De mindenképpen először kisebb dózissal próbálkozom.
14/15 anonim válasza:
óráknak nem, én a másodikat hosszabbnak érzékeltem. Vki hozzáértővel csináld, alapból nem ajánlott egyedül. De fontos a mérték, mert ha keveset fogyasztasz, nem fogsz érezni semmit, ha sokat az meg lehet nem fog tetszeni.
15/15 Miss Endzsi válasza:
Nem ismerek hozzáértőt, erre felé ez ritkaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!