Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Próbáltatok már bármilyen...

Próbáltatok már bármilyen kábítószert? Mit? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Mit éreztetek, láttatok, tapasztaltatok? Jó vagy rossz élmény volt?
2022. máj. 11. 14:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Füvet.Jó de semmi extra..munka közben is betépnek kollegák
2022. máj. 11. 15:07
 2/15 anonim ***** válasza:

Porcukor.

Végén már az sem érdekelt ha az orrom vagy a szám olyan vót, csak agya az érzést.

2022. máj. 11. 15:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Életemben egyszer a füvet, vagy 20 évvel ezelőtt. Nekem nem jött be, csak arra emlékszem, hogy halálfélelmem volt. Viszonylag jó életem van, megvagyok szerek nélkül is.
2022. máj. 11. 16:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
fű, hasis, bio, 2cb, eki, kati, mdma, spuri, kokain, lsa, lsd, Pszilocibin ( gomba), alkohol, rush, dmt stb. mindegyiknél mást éreztem..
2022. máj. 11. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
#4 voltam: eből igazából a fű, rush, eki, mdma és az alkohol ami kábítószer, a többi serkentő vagy tudatmódosító
2022. máj. 11. 19:17
 6/15 A kérdező kommentje:

De pontosan mit éreztél? Csak egy-két példát ha leírnál, megköszönném.

2022. máj. 11. 22:11
 7/15 Miss Endzsi ***** válasza:

Fű, speed, hasis, eki, 2cb, lsd, gomba, kokain. Ebben a sorrendben.

Először paráztatott a fű, mert felkaparta a szorongásomat, szembe kellett néznem a tudatom többi részével. Speed mellett értettem meg, hogyan találták ki a képleteket. Hasis erősebb, koncentráltak. Eki, először kaptam egy mély bad tripet, amitől egy hónapig rajtamaradtam, mintha skizofrén lettem volna, hangok nélkül. Utána már nagyon jó volt, a 2cb-t tartalmazótól gyönyörű dolgokat hallucináltam, sokszor kiestek percek. Az lsd vicces volt, minden hullámzott, mintha láttam volna az időt, töredezett. A gomba ennél is viccesebb, fél órán keresztül tudok röhögni teljes szívből. Aztán itt is kaptam egy vad tripet, azt hittem megszállzák a tudatomat, nem tudtam már irányítani, folyton belekerültem a loop-ba, alig láttam, mert mindent beborított az a sok, apró mindenszínű geometria. A kokaintól jó a kedv, mindent lehet, csak el ne múljon.

2022. máj. 11. 23:13
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad!
2022. máj. 12. 10:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Nehéz leírni, főleg ennyiről kifejteni, de ilyen pár szóban megpróbálom jellemezni( de van amelyik nem ugyan azt adja kétszer egymás után, vagy kombinálva egyéb dolgokkal.) Fű:eleinte ellazított, később antiszociálissá tett. Hasis: ellazít, bio:kivégez,2cb: dózis függő, lebegés, eufória érzetet ad, nagyobb mennyiségbe halucinációkat, eki:lebegés, szeretet, szerelem, a gátlások levetkőzése, mdma: hasonló mint az eki csak kevésbé buliba való, spuri: kitisztultság érzet, energia, kedv, mászkálhatnék, de ha nem mozgod ki, 4-5 nap ébrenlét után könyörögsz istennek, hogy engedjen elaludni, kokain: igazán jó minőségűhöz nem volt szerencsém, de kitisztultság érzet, energia, rush: ok nélküli röhögés, LSD:Az egy összetett történet, gondolati síkon és vizuálisan is torzul a világ és a mentális állapotodtól függ, hogy az élmény amit ad jó vagy rossz, dmt: másik dimenzió, ez után nem tud az ember ugyan úgy tekinteni a létezésre mint az előtt.
2022. máj. 13. 11:14
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

2022. máj. 13. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!