Próbáltatok már bármilyen kábítószert? Mit? Milyen volt?
Porcukor.
Végén már az sem érdekelt ha az orrom vagy a szám olyan vót, csak agya az érzést.
De pontosan mit éreztél? Csak egy-két példát ha leírnál, megköszönném.
Fű, speed, hasis, eki, 2cb, lsd, gomba, kokain. Ebben a sorrendben.
Először paráztatott a fű, mert felkaparta a szorongásomat, szembe kellett néznem a tudatom többi részével. Speed mellett értettem meg, hogyan találták ki a képleteket. Hasis erősebb, koncentráltak. Eki, először kaptam egy mély bad tripet, amitől egy hónapig rajtamaradtam, mintha skizofrén lettem volna, hangok nélkül. Utána már nagyon jó volt, a 2cb-t tartalmazótól gyönyörű dolgokat hallucináltam, sokszor kiestek percek. Az lsd vicces volt, minden hullámzott, mintha láttam volna az időt, töredezett. A gomba ennél is viccesebb, fél órán keresztül tudok röhögni teljes szívből. Aztán itt is kaptam egy vad tripet, azt hittem megszállzák a tudatomat, nem tudtam már irányítani, folyton belekerültem a loop-ba, alig láttam, mert mindent beborított az a sok, apró mindenszínű geometria. A kokaintól jó a kedv, mindent lehet, csak el ne múljon.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!