Ti hány evesen próbáltatok egyedül boldogulni az élettel, es hogyan?
munka? suli befejezése után 19-20 évesen, ekkor már volt saját pénzem is.
Albérlet? soha. Arra nem futja. Egyedül biztos nem költöznék albiba. Így is megöl a tudat, hogy l****ra se elég a fizetésem... ha még ebből elvinne csak a lakhatás 70e-et, fel is vágnám az ereimet...
22 évesen költöztem el otthonról, de nem egyedül, hanem a barátomhoz (aki azóta a férjem). Akkor még főiskola utolsó évét végeztem, nappalin, ösztöndíjat kaptam, szóval a szüleimnek nem kellett adni pénzt. Viszont a rezsibe nem kellett beszállnom, kaját általában én vettem, meg főztem, stb.
(Következő évtől, mikor meglett a diplomám, dolgoztam.)
Ha nem lett volna a kapcsolatom, valószínűleg még pár évig otthon maradtam volna. Így azért jóval könnyebb dolgom volt.
Szerintem aki egyedülálló, annak nagyon nehéz manapság egyedül boldogulni. Vagy barátokkal lehet összeállni, közös albérletbe, vagy otthon maradni és gyűjtögetni sok-sok évig.
Kedves kérdező, te hogy állsz az önállósodással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!