A mostani fiatalság, főleg a lányok miért vagdossák magukat és miért akarnak öngyilkosok lenni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 1. 23:00
11/15 anonim válasza:
Semmi köze az öngyilkossághoz. Pont az ellenkezője. Én nem mutogattam, a combom felső részét vagdostam, senki nem látta.
13/15 anonim válasza:
12: wow, egész mintha releváns lenne a kérdéshez
14/15 anonim válasza:
Mert ez volt a kérdés. Nem tudod, hogy ki vagyok, semmit nem jelent, hogy leírtam. Gondoltam, aki benne van/volt az tud hiteles választ adni.
15/15 anonim válasza:
Önbántalmazást mindig a mentális betegséggel élő emberek követtek el. Az ilyen betegségek sajnos általában öröklődnek is, ezért régen is volt ilyen, ma is van, meg a jövőben is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!