Mi az a tényező ami ennyire fiatalít valakit kinézetre?
20 éves vagyok. Arcra mégis 14-nek néznek a legtöbben.
Azért ekkora korkülönbség kicsit bosszantó. Ráadásul rengeteg hátrányom adódik belőle. Például ha vezetek a faluban/bárhol a rendőrök elég sűrűn megállítanak azzal, hogy mutassak személyit meg jogsit.
Azt mondanom sem kell, hogy ha piát megyek venni akkor alap, hogy személyit elkérnek, de volt egyszer egy olyan esetem is, hogy felpakoltam őket a szalagra majd miután ide nézett a pénztáros hölgy, rám szólt, hogy ezeket szedjem össze és vigyem vissza mert nekem nem adhatja ide. De mondom már elmúltam 18 és miután oda adtam a személyimet akkor kért elnézést.
Vagy emlékszem egyszer kistesómhoz a kórházba vittem be cuccot és a nővérke belépés előtt megkérdezte tőlem elmúltam e már 14 éves. Nagyon kellemetlen volt.
Egyszerűen nem tudok rájönni. Mi fiatalít ennyire? Szerintem ez nagyon nem egészséges, hogy 6 évvel fiatalabbnak néznek. Jó, ha az arcomon megnő a borosta akkor néznek 16-nak de azt leszoktam borotválni mert nem áll jól. De a mellkasom is tiszta szőr, meg szinte mindenütt ahol csak lehet. Tehát a hormonok működnek. Az arcom túl fiatal. Lehet a vastag keretes szemüveg okozná?
F
#1 Abban lehet igazad van :)
Egyébként igen, vékony vagyok, BMI alapján sovány kategória (18,78), viszont 187cm magas ellenben.
Láttam már magamtól karcsúbb, magasabb alakokat egyetemen, de mégse néztek ki ennyivel fiatalabbnak.
Na mindegy, igazából nem nagy tragédia, el tudom fogadni, csak néha kellemetlen szituációba kerülök :D
Az ilyen bugyuta, gondolkodásképtelen emberektől ne akadj ki(nővérke, pénztárosnő), ezek az alapján működnek kb, mint egy házipók a sarokban, lát valamit, egyből indul befonni.
Legutóbb egy kórházba melóskabátban mentem be, az összes nővérke beszólt valamit, mit keresek ott, kit keresek, nem mehetek be, stb.
Amikor normálisan fel voltam öltözve, rám se bagóztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!