Nektek mi volt a legjobb olyan élményetek, amikor minden tényező összejátszott egy tökéletes pillanathoz, néhány perchez?
Kezdem én saját példával:
Mikor szakítottunk kb. 2 éve az első barátnőmmel (egy másik fiúval összejött) utána hetekig dolgoztam azon, hogy sikerüljön őt visszaszereznem. Aztán egy nap a városban összefutottunk egy rendezvényen. Ő ott diákmunkásként segített be a rendezvénynek. Nekem haza kellett mennem, nem tudtam vele ottmaradni. Ő végzett a munkával, majd azt ígérte megvár, mire visszajövök a városba. Tényleg várt rám 2 óra hosszát egyedül. Aztán elvittem abba a cukrászdába ahová mindig szerettem volna elvinni. Leültünk és abban a pillanatban elindult halkan a rádióból a "Scorpions - Wind of change" című száma. (márpedig ezt a zenét nagyon-nagyon ritkán játsszák a populáris mai slágeres rádiók, aki nem ismerné ezt a zenét, vagy nem tud angolul annak lefordítva: "A változás szele")
Ekkor már 1 hónapja nem volt köztünk semmi, aznap viszont ismét megtörtént egy csók, és pár napra rá ismét összejöttünk. Igaz fél évre rá megint szakítottunk, de az a nap számomra ennyi idő után is csodába illő a sok véletlennel :D
Meséljetek, veletek történt-e hasonló dolog. Nem csak párkapcsolatos dolgokra vagyok kíváncsi, de jöhetnek azok is nyugodtan, akár lehet munkahelyi, baráti, családi történet amikor sok véletlen egybeesés kialakított egy tökéletes történetet!
Tényleg nagyon kíváncsi vagyok a ti történeteitekre is! :D
2004-ben kimondtam egy fontos személynek a NEM-et egy dologgal kapcsolatban, ami után az érzés nem volt könnyű. Tél volt hó nélkül. Elutaztam egy másik városba, és egy helyen egy kb. 1 perben hirtelen szélvihar és hófúvás lett, majd utána lecsöndesedett az idő. Félelmetes volt. Olyan volt, minthogyha a természet is jelezte volna, hogy vége...
2005-2006-ban együtt dolgozhattam egy nagyon intelligens és szép nővel, aki nagy hatással volt rám. Nagyon kedveltem és ő is elfogadott engem. Amikor véget ért a rövid időszakunk kicsit sírtunk a búcsúzásnál;(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!