Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek van “tehetségem”...

Szerintetek van “tehetségem” az ételfotózáshoz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Egy pár fotó amiket én készítettem.

(Az ételeket is…)

Nem tudom létezik-e egyáltalán olyan,hogy tehetség a fotózásban hiszen a gép csinálja a munkát nem?

2022. ápr. 29. 22:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

Ha annyira hibásak a képei, mi a qrva anyátokért nem fogalmaztok meg konkrétumokat az említett szarvashibákról, hm? :)

Ha valaki rám szól, hogy valamit szarul csinálok, elvárom, hogy körülírja, hogyan csinálhatnám jobban, esetleg megmutatná, hogyan kell helyesen csinálni. Ha erre nem képes, kár volt megmozdítania egy izmát is.

2022. ápr. 30. 01:18
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

11# Odairtam elég olvashatóan

.

Te mi vagy, ki vagy?

Manager? 😲 Rokon? 😉 Szócső?

Anyád szűrő!

2022. ápr. 30. 01:22
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem írtál oda semmit, csak faszkodsz. Ha nem vagy hülye, akkor miért tetteted?

2022. ápr. 30. 01:25
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Én is írtam egy-két dolgot, de ha tanfolyamot akartok, akkor fizessetek érte!
2022. ápr. 30. 01:47
 15/23 anonim ***** válasza:
37%

Szia! Ugyes vagy, nem rossz a kepek.

Kellene megfelelo fenyviszony. Es illetve normalis pozicioba rakd a kamerat.

2022. ápr. 30. 03:07
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Van köztük pár jó kèp.
2022. ápr. 30. 08:09
 17/23 A kérdező kommentje:

Na szóval…

Én nem azt kérdeztem,hogy ezek profi képek-e. Nem tudom miért hasonlítjátok össze egy profi ételfotóval.

Soha nem jártam tanfolyamra, nem érdekelt soha. 2 hónapja kezdtem el MAGAMNAK fotózgatni mert élvezem “összerakni” a képet.

Nem vettem példát sehonnan…saját magam állítottam be és készítettem a képeket a 4000 forintos konyhai lámpám alatt egy Iphonennal.

2022. ápr. 30. 09:09
 18/23 anonim ***** válasza:
30%

Na szóval azt kérdezted, van-e tehetséged, és mutattál egy halom képet.

Én azt mondtam, hogy az eddigiek alapján nincs, ebben semmi negatív nincs. Nekem meg a tánchoz, a komponáláshoz, zenéléshez és még számtalan dologhoz nincs tehetségem, de ez nem jelenti azt, hogy nem tehetem kedvtelésből.

Mit vártál a kérdésedtől? Az ilyen kérdést eldöntendő kérdésnek hívják nem véletlenül.

Nem kell milliós tanfolyamra gondolni, még csak tanfolyam se kell feltétlenül, ha kedvtelésről van szó, az interneten találsz elég fotós tanácsot stb. a google a barátod. És igen, az is segít, ha kinyitsz egy képes szakácskönyvet, és elemzed, hogy az miért jó.

Szerintem rosszul tetted fel a kérdést. Na de mindegy.

2022. ápr. 30. 09:33
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

Van tehetséged. Fotóskent mondom. A fényekkel és az arányokkal tudsz még "játszani", de a képeid majdnem mindegyiket fel lehetne használni weblapfotokent! Ügyes vagy és van erzeked hozzá.

Az hogy ilyen szép ételeket is készítesz, az már csak a plusz hab a tortán.

2022. ápr. 30. 09:53
 20/23 anonim ***** válasza:
65%
Látszik, hogy nem profi fotós vagy, de a legtöbb nagyon jól néz ki.
2022. ápr. 30. 10:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!