Szerintetek van “tehetségem” az ételfotózáshoz?
Egy pár fotó amiket én készítettem.
(Az ételeket is…)
Nem tudom létezik-e egyáltalán olyan,hogy tehetség a fotózásban hiszen a gép csinálja a munkát nem?
Ha annyira hibásak a képei, mi a qrva anyátokért nem fogalmaztok meg konkrétumokat az említett szarvashibákról, hm? :)
Ha valaki rám szól, hogy valamit szarul csinálok, elvárom, hogy körülírja, hogyan csinálhatnám jobban, esetleg megmutatná, hogyan kell helyesen csinálni. Ha erre nem képes, kár volt megmozdítania egy izmát is.
11# Odairtam elég olvashatóan
.
Te mi vagy, ki vagy?
Manager? 😲 Rokon? 😉 Szócső?
Anyád szűrő!
Nem írtál oda semmit, csak faszkodsz. Ha nem vagy hülye, akkor miért tetteted?
Szia! Ugyes vagy, nem rossz a kepek.
Kellene megfelelo fenyviszony. Es illetve normalis pozicioba rakd a kamerat.
Na szóval…
Én nem azt kérdeztem,hogy ezek profi képek-e. Nem tudom miért hasonlítjátok össze egy profi ételfotóval.
Soha nem jártam tanfolyamra, nem érdekelt soha. 2 hónapja kezdtem el MAGAMNAK fotózgatni mert élvezem “összerakni” a képet.
Nem vettem példát sehonnan…saját magam állítottam be és készítettem a képeket a 4000 forintos konyhai lámpám alatt egy Iphonennal.
Na szóval azt kérdezted, van-e tehetséged, és mutattál egy halom képet.
Én azt mondtam, hogy az eddigiek alapján nincs, ebben semmi negatív nincs. Nekem meg a tánchoz, a komponáláshoz, zenéléshez és még számtalan dologhoz nincs tehetségem, de ez nem jelenti azt, hogy nem tehetem kedvtelésből.
Mit vártál a kérdésedtől? Az ilyen kérdést eldöntendő kérdésnek hívják nem véletlenül.
Nem kell milliós tanfolyamra gondolni, még csak tanfolyam se kell feltétlenül, ha kedvtelésről van szó, az interneten találsz elég fotós tanácsot stb. a google a barátod. És igen, az is segít, ha kinyitsz egy képes szakácskönyvet, és elemzed, hogy az miért jó.
Szerintem rosszul tetted fel a kérdést. Na de mindegy.
Van tehetséged. Fotóskent mondom. A fényekkel és az arányokkal tudsz még "játszani", de a képeid majdnem mindegyiket fel lehetne használni weblapfotokent! Ügyes vagy és van erzeked hozzá.
Az hogy ilyen szép ételeket is készítesz, az már csak a plusz hab a tortán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!