Szerintetek van “tehetségem” az ételfotózáshoz?
Egy pár fotó amiket én készítettem.
(Az ételeket is…)
Nem tudom létezik-e egyáltalán olyan,hogy tehetség a fotózásban hiszen a gép csinálja a munkát nem?
Szerintem állati jó!!! Nekem nagyon tetszik.
Ételeket is te csináltad!? Főnyeremény vagy.
Nagyon jól néz ki :)
Szuper ügyes vagy!!!!
Én a recepteket is kérném a képekhez 😅
Kb. öt képet néztem meg. Mindegyikben szarvashibák vannak. Ha ezek a "minták", amiket kiválasztottál... Akkor finoman fogalmazva nagyon kiforratlan vagy még. Nagyon.
Talán az adóbevallás készítésben tehetségesebb vagy. :D
Ja, a kaja egyébként attól még lehet jó, azt nem kóstoltam, szóval abban lehetsz tehetséges, de a fotózásban...
És ami a tehetséget illeti... Ennyi erővel a festő se biztos, hogy tehetséges, hiszen az ecset által kenődik a festék a vászonra, szóval ha készül egy csendélet, vagy bármi, akkor Munkácsy is csak egy biorobot volt. :)
Komolyra fordítva a kajafotózás is egy elég speciális műfaj, nem csak annyi, hogy fogod a gépet oszt lesz, ami lesz. Ott is van megvilágítás, beállítás, meg egy rakás minden, amire oda kell figyelni, és igen, ott is jól kell összeállítani az anyagot, harmónia, stb.
Odafigyelni, kitalálni, hogy ne csak egy tucatkép legyen.
Áhh, nem, otthoni mókára jó de semmiképpen sem profi.
(kockás konyharuha, mit keres a tulipán a kaja melletz, kéz fehér órával, a többi nem sorolom)
Ettől függetlenül ugyes vagy de maradj azokon a vizeken ahol vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!