Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nek.tek hogyan sikerült...

Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?

Figyelt kérdés

Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.

Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.

2022. ápr. 25. 10:13
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/355 anonim ***** válasza:
69%

Ugye szándékosan nem válaszolsz a kényes kérdésekre?

Szóval: miért is dolgoznának a te rendszeredben az emberek?

És mi a bajod azzal az egyetlen órával, amit NÉHA másokra dolgozol? Cserébe pedig fejlődik a világ.

2022. ápr. 26. 14:43
 152/355 A kérdező kommentje:

151

Nem vagy annyira jó manipulációs pszichopata mint gondolnád. Szerintem túlbecsülöd saját készségeid. Szerintem maradj szerény és bizonyítsd hol

És mikor állítottam olyasmiket amiket itt összehordtál.

2022. ápr. 26. 14:46
 153/355 anonim ***** válasza:
100%

Nem állítottad közvetlenül. Ezek az én kérdéseim, amelyek a te állításaidból következnek.

Úgy látom, nem gondoltad végig, ha nem tudsz rá válaszolni.

Persze ez az optimistább változat, ahol úgy gondoljuk, te is akarsz azért valamennyit dolgozni.

Fennáll annak az esélye is, hogy neked teljesen büdös a munka, egyetlen percet sem akarsz dolgozni - de erről azért nem érdemes beszélni, mert nem lesz pozitív végkifejlete.

2022. ápr. 26. 14:53
 154/355 anonim ***** válasza:
0%

Hú, kérdező, ez nagyon jó:

"Mit beszéljek egy olyan pszichopatával aki állat szintjére degradálja a gondolkodni és érezni tudó embert? A magadfajták miatt vannak kiszipolyozva az emberek mert csak egy munkára képes eszközt láttok benne nem többet. A kapitalisták 99%-át és tudósok 60%-át helyben főbe kellene lőni a sok mérgező ötleteik terjesztéséért és emberek életének elrablásáért, szabadságuktól való megfosztásért. Az ember több mint hústömeg. Az embernek lelke van és képes önzetlenül cselekedni veletek sátánistákkal ellentétben!"

De 110-es és 111-es is.

Amúgy a "vitapartnerek" boomerek? A kérdezőt szidják, hogy munkaidőben ír, mialatt ők is.

A környezetvédelmes én vagyok. Környezetmérnök végzettségem is van.

Majd meglátjátok 5-10 év múlva, mi a gond, ha ma még homokban is van a fejetek.

2022. ápr. 26. 14:57
 155/355 Dzsonszi ***** válasza:
82%

Mekkora csicskák vagytok te jó ég. A tudósokat szidjátok, akik nélkül a felmenőtök 90%-ka döglött volna meg még gyerekkorában, és ti se lennétek itt, azokat, akik lehetővé tették, hogy legyen iható vized, kurvva csappal, hogy csak meg keljen mozdítanod a kis kezecskédet, utak, infrastukrúra, de még azt is ők intézték, hogy itt tudjátok pofázni az interneten a sok marhaságot.

2022. ápr. 26. 15:00
 156/355 anonim ***** válasza:
78%

Na igen, meg itt picsog hogy munka mellett még utazással meg házimunkával meg sportolással megy el az idő. Holott az általa idealizált világban még csak ideje se lenne se ilyesmire, se másra.

Egyébként az az 5-10 év meg annyira beakadt lemez, hogy a hasonló agyamentek már 5-10 éve is ugyanezt mondták, meg 15-20 éve is, aztán valahogy mindig eltelt az az 5-10 év anélkül hogy bármilyen tásadalmi összeomlás is történt volna...

2022. ápr. 26. 15:03
 157/355 anonim ***** válasza:
70%
Dzsonszi, ezeknek tényleg tiszta víz lehet ott fent a toronyban... :)
2022. ápr. 26. 15:04
 158/355 anonim ***** válasza:
0%

/157 anonim ***** válasza:

Na igen, meg itt picsog hogy munka mellett még utazással meg házimunkával meg sportolással megy el az idő. Holott az általa idealizált világban még csak ideje se lenne se ilyesmire, se másra.

Szerinted mi az általam idealizált világ?

Nem mindegy, hogy 14 óra megy el munkára vagy 14 óra megy el munkára, utazásra, házimunkára, tanulásra, sportra?

2022. ápr. 26. 15:53
 159/355 anonim ***** válasza:
78%

"Nem mindegy, hogy 14 óra megy el munkára vagy 14 óra megy el munkára, utazásra, házimunkára, tanulásra, sportra?"

Nem hát. Mivel ez azt jelenti hogy a 14 órából te 4-6 órával teljesen szabadon rendelkezel (meg igazából a munkaidőddel is, hisz megválaszthatod hol és mit dolgozol), és a saját igényeid szerint töltheted sporttal (abból is annak bármilyen formájával), a hobbijaiddal, takarítással, alvással, a gyerekeiddel, stb.

Míg ha mindent saját magadnak akarsz megtermelni, akkor szimlán rá leszel kényszerülve hogy folyamatosan dolgozz, ami mellett se szabadidőd nem lesz (amit ugye az előbb említett módon arra fordítasz, amire csak szeretnél), se energiád, se pénzed hogy munka mellett élj is.

2022. ápr. 26. 15:58
 160/355 anonim ***** válasza:
0%

Én például MINDENT nem akarnék megtermelni saját magamnak, csak amennyit bírok, napi sok óra munkával.

Viszont ez is ennyi erővel egy választás lenne, szabad választás.

Ahogyan rá vagyok kényszerülve a tanulásra, hogy elviselhetőbb munkám legyen, amit néha szeretek is, ahol néha flow is van és ahol normálisak a munkakörülmények. Normális életet akarok, nem opció, hanem kényszer a munka melletti tanulás.

A sport is kényszer, ugyanis különben az ember beteg lesz. Nekem például krónikus betegként már relatív fiatalon egyértelmű. Nagyon magas a koleszterinszintem. Nem az a kérdés, hogy kell-e rá gyógyszer, hanem hogy mikor kell elkezdeni. Ha nem sportolok, hamarabb.

Vagy szívbillentyű-elégtelenségem van, a szívem minden összehúzódásával rossz irányba is megy valamennyi vér. Ha nem erősíteném, akkor kb megnézhetném magamat. Így is kevesebbet sportolós időszakomban a harmadikra való felmászás után is csak percekkel bírtam megszólalni.

Tehát eléggé kényszer a sport. Ami napi pár óra fizikai munka mellett nem állna fenn.

2022. ápr. 26. 16:09
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!