Tegnap beszélgettem Valakivel, itt a Gyakorin és egyszer csak eltűnt!?
Nekem is volt, hogy beszélgetés közben hirtelen mennem kellett, szólni sem volt időm.
De mondjuk az eddigi tapasztalatok alapján, itt ez a divat. Ezért nem is gondoltam, hogy probléma lesz.
Pár nap múlva folytattam volna, mikor itt jártam újra, de az illető valószínűleg zokon vette, mert azóta sem írt vissza.
Tehát elég változó, hogy állnak itt a beszélgetéshez az emberek.
Velem is volt már ilyen, hogy nem válaszoltam a másiknak, egyik nap egy kérdés kapcsán elbeszélgettünk kicsit, pár levélváltás volt, de én nem óhajtottam még másnap is, meg harmadnap, meg ki tudja meddig levelezgetni.
Kitárgyaltuk az adott témát, esetleg még ezt-azt írtunk egymának akkor, de legyen elég ennyi, bővebben nem akartam ismerkedni meg írogatni. Az csak arra az egy napra vonatkozott, arra a kérdésre, és kész, nem fogok mindenféle egyébről cseverészni majd hetekig, meg évekig.
Nyugodj meg az első öt választ valamelyik frusztrált admin írja,
úgyis. :)))))))) Kb azok akik évekre letiltottak innen csak mert elküldtem a bús... ba a húsvétkor Jézust a fekálival összemosó kommentelőt.. Sokért nem is kár, hogy eltűnik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!