Tegnap beszélgettem Valakivel, itt a Gyakorin és egyszer csak eltűnt!?
Itt mindenki eltűnik nyugi.:D
Ez az oldal nem jó ismerkedésre, mert ha össze is jön valaki... Az olyan amilyen. Szóval ne keseredj.
Ilyenek a lányok
Nem veled van a baj.
2-es
Lány vagyok. 😄
Bármi közbe jöhet.
Pl egyszer ugyan úgy beszélgettem itt valakivel, majd egyszer csak elment a net.
2 napig nem volt net,aztán meg elfelejtettem.
A másik elfelejtettem elküldeni az üzenetet,hol ott azt hittem elküldtem..
3. ok ami szintén megtörtént egyik topikba bejelentettek vagy mi és töröltek.
Vagyis pl még reggel válaszoltam akivel beszéltem,aztán mentem dolgozni,munka után már nem engedett belépni.
ezer oka lehet,akár csak nem voltál neki még sem szimpi.
1-es
Tök jó a válaszod, úgy jól esik! Nagyon köszönöm!
Ezek szerint ő nem vette annyira komolyan a dolgot mint te. A legtöbb ember ilyen itt, mivel az oldal anonim, senki nem arra számít hogy itt fogja megismerni a nagy ő-t. Csak lazán beszélgetnek az emberek, kötetlenül. Én is lazán veszem, ez csak üzengetés. Egy chatnél persze más, egyszerre ott van mindkét fél, valós időben olvassák az üzeneteket, és pörög a beszélgetés. Ott fura lenne csak úgy eltűnni. De egy ilyen üzengetős dolog lazábban megy. Ha ma már nem lép be az oldalra, az utolsó üzeneted holnap is ott lesz neki, akkor is tud válaszolni. Te meg akár egy hétre rá is válaszolhatsz neki, bármikor lehet folytatni.
(Mondjuk én a jelenlegi páromat pont itt ismertem meg, de az sem egy előre eltervezett dolog volt, csak így alakult.)
Vedd lazán, és bármi lehet belőle. Lehet hogy ma este megint itt lesz és ír, és fel sem tűnik neki hogy te beijedtél hogy eltűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!