Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lassú önpusztítóként ti...

Lassú önpusztítóként ti vágytok valamilyen fináléra?

Figyelt kérdés
Akarok valami nagyot, valami maradandót, mielőtt minden véget ér. Nem csak elmúlni, hanem meglépni valamit, amit ép ésszel nem mertem volna.
2022. ápr. 9. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Szia! Öngyilkosságot tervezel?

Ha maradandót akarsz, tégy jót másokkal!

2022. ápr. 9. 16:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem klasszikus értelemben vett öngyilkossag, de teszek azért, hogy megrövidüljön az életem. Ezzel már jót is teszek a világnak, ami kivetett magából.
2022. ápr. 9. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Öngyilkosságot tervezel?

Olvasni tudsz? Nyilván nem öngyilkos akar lenni, mert az nem lassú önpusztítás.

Valószínűleg vedel, herbálozik vagy cigizik a csávó közben a posványából arról álmodozik, hogy majd csinál valamit, vagy történik vele valami. Mondjuk nem fog, mert ahhoz akarat meg erőfeszítés kellene.

2022. ápr. 9. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vágyok semmi ilyenre.
2022. ápr. 9. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis meghalunk, minek siettetni? A hirtelen öngyiket még megértem, hoznak egy döntést, jobbára nem tiszta fejjel. De ez mire jó?
2022. ápr. 9. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom ki vagy, de azt igen, hogy feladatod van a világban. Dolgozz, segíts másokon, örvendeztess meg minél több embert!
2022. ápr. 9. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:
38%

'Ha maradandót akarsz, tégy jót másokkal!'

Az mitől maradandó???

2022. ápr. 9. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan finálèra vágyok, hogy legalább akkor ne kelljen szenvednem, amikor megdöglök. (20 ève önpusztitó èletet èlőkènt)
2022. ápr. 9. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Aranylövés.
2023. dec. 7. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!