Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak beképzelem az egészet...

Tulipán8 kérdése:

Csak beképzelem az egészet vagy ő tényleg máshogy tekint rám?

Figyelt kérdés
Másfél éve együtt élek párommal viszont van neki egy férfi munkatársa aki nem beszél magyarul nos három hónappal ezelőtt hazahozta hozzánk hogy együtt igyanak és elkezdtem észrevenni hogy mindig hosszasan néz aztán elkezdtem észre venni hogy mindig segíteni akar nekem ha valami kiborul ha valami le esik az autóját is többször kölcsön adta mivel az enyém elromlott de volt olyan is hogy együtt szilveszterkor elmentünk mindannyian egy benzinkútra mert csak az volt nyitva még a párom alkoholokkal megtömte a kezeit tőlem meg se kérdezte hogy kérek-e valamit mivel én vezettem és én nem is ittam egész este egy kortyot sem addig a barátja első kérdés az volt mikor beléptünk a benzinkútra hogy mit szeretnék inni persze németül mondta nem magyarul de volt olyan is hogy azt mondta nekem küldi az épp bekapcsolt zenét az autóba vagy mikor elbúcsúzik tőlem megfogta a kezem boldog új évet kívánt de olyan sokáig fogta a kezem olyan kínossá vált a helyzet és a páromnak semmi fel sem tűnt aztán most két hete megtudta a párom munkatársa hogy nincs nekem itthon élelmem mivel egy faluban lakunk az autóm pedig nem jó a lábam pedig beteg így nem tudok vele hosszabb távot megtenni és ő a munkát hanyagolva elment a barátommal együtt a boltba feleajalva a segítséget és ide hozták nekem házhoz az ételt sajnos nem nagyon tiszta számomra szándékai vagy hogy tényleg valakiben ennyi empátia jóindulatoság lenne de akkor miért nézz rám úgy hogy miért bambul el rajtam szeretném azt is hozzátenni mielőtt kapnám a rosszindulatu a kommenteket hogy igen szoktam is vele álmodni rendszeresen és tudom hogy ez nem mentesít engem a hibám alól hogy másra gondolok de a kapcsolatom jelenleg szakadék szélén van ismét lebukott hogy az ex barátnőjével beszélgetett olyanokat hogy másfél éve folyton rá gondol hiába van velem hogyha kibékülne vele azonnal feleségül venné és hogy ő neki az élete szerelme és ő is fog maradni tudom most azt fogalmazódik meg bennetek hogy akkor minek maradtam vele sajnos a kényszer nagy úr és nekem itt németországban kezelik a lábamat hogy egyáltalán tudjak járni minimálisan is és ami otthon nekem nagyon drága lenne meg hát nem is annyira steril az otthoni helyzet szóval hogyha már mennem kell a műtétre a kezelések után akkor nem magyarországon szeretném hogy elvégezzék szóval mindenféleképpen addig vele fogok maradni amíg helyre nem jön a lábam, szóval visszatérve engem az érdekelne miért küldött nekem zenét az neki az első hogy nekem segítsen miért nézz hosszasan miért fogja hosszasan meg a kezemet hogy talán beképzelem vagy ténylegesen akar tőlem valamit és mi van hogyha csak fére értettem a helyzetet és ő nem is akar tőlem semmit! Hogy tudhatnám meg hogy ő akar- engem mert minden bűnömet be ismerve én akarom őt!
tegnap 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kínszenvedés volt olvasni, néha dobhatnál valami írásjelet.

Ez nemkicsit úgy hangzik mintha te akarnál ebbe többet belelátni nem ő.. szar a kapcsolatod, szakíts, de ne azért mert van más hanem mert alapból is sz.r!

tegnap 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Olvashatatlan, amit ide hánytál.
tegnap 12:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van ide lett hányva ugyanis feldiktáltam az egészet legközelebb megpróbálom érthetőbben leírni hogyha lesz kérdésem.
tegnap 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
elsőre azt mondanám hogy te képzelsz bele többet a kelleténél ő meg csak simán jó fej de így ismeretlenül nehéz összerakni úgy meg főleg hogy igazából azért sem tudom annyira hogy mi van mert kábé az ötödik sorig tudtam elolvasni a szöveget meg néhol beleolvastam később sajnos ennyit bírtam biztos mondták már neked de ha nem akkor én most mondom hogy az írásjeleket nem viccből találták fel hanem mert nélkülük kurvára fárasztó olvasni egy szöveget gyakorlatilag lehetetlen szóval tanulj már meg írásjeleket használni legalább alap szinten hidd el nem olyan nehéz harmadik osztályos gyerekeknek már menni szokott
tegnap 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:
43%

4#

Érdekes. A te írásod így folyékonyan is értelmezhető volt számomra😀

tegnap 12:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, és szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki elolvasta a nehézkes és zavaros írásomat. Mindenesetre a kérdésemre a válasz az, hogy valószínűleg az egészet tényleg csak beképzelem, de muszáj volt leírnom.

Az az igazság, hogy tisztázni szerettem volna, mert félreérthető jeleket kaptam, legalábbis én úgy értelmeztem. Aztán lehet, hogy tényleg csak azért van, mert nagyon vágyom a szeretetre, hiszen egy rossz kapcsolatban vagyok.

Viszont azt nekem senki ne mondja, hogy "csak úgy hagyjam ott", mert nem vagytok a helyemben. Ti tudtok járni a lábatokon, én pedig nem – és lehet, hogy soha nem is fogok tudni.

Mindenesetre köszönöm, és szép napot kívánok nektek!

tegnap 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
B+, nehezedre esett volna pontokat és vesszőket használniiiii??? 😡
tegnap 13:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 7 kérlek, olvasd el a kommentszekciót, oda már raktam pontokat és vesszőket, szép napot.
tegnap 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, mindenkivel megesik hogy félreérti a masikat. Régen volt egy nő (én is nő vagyok), aki mindig beszélgetett velem írásban is, élőben is, ebédelni is eljártunk együtt. Én azt hittem, ez egy barátság kezdete és elkezdtem szorosabbra fűzni vele a kapcsolatot, többet kerestem. Aztán leült velem beszélgetni és elmondta, hogy ez sok és vegyek vissza. Amikor elmondtam, hogy miért ereztem úgy hogy ez egy barátság, ő annyit mondott hogy ő mindenkivel ilyen.

Ciki volt, de nem kell rosszul érezni emiatt magát senkinek sem, mert mindenki másképp érzékeli a jeleket.

tegnap 19:16
 10/10 A kérdező kommentje:
9 te igazán aranyos vagy köszönöm, ezt a kommentet szép estét neked 🫶🏾
tegnap 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!