Csak szerintem életképtelen aki 19 evesen is a szülei viszik kocsiba és gyalog be se hajlandó jonni?
Mielőtt letamadnanak, nem vagyok féltékeny, isten ments. Van jogsim és bármikor használhatom az autót otthon, de anyukámnak is kell néha, akkor megengedtw hogy azzal jarjak amikor mennem kell 6ra keringő próbára ws amikor 4ig bent vagyok, ez heti 2. De mivel nincs kocsim és kerestem se, és anyukámat se akarom kihasznalni mert o fizeti a benzint.
Viszont nem egy olyan osztalygarsam van, aki még 10kmrol is kocsival jár, és képtelen buszra szállni vagy vonatra, ws allandoan ezzel villognak. Szerinfem ez gaz, főleg hogy nem is dolgoznak, anyuci apuci penze. Csak én tartom ezeket olyannak akik eletkeptelenek és azok is lesznek felnőtt korukra?
Arrol nem is beszélve hogy akit meg anyuci apuci visz 19 evesen is, a legközelebbi faluról
nem, nem életképtelen.
Akkor lenne az, ha mondjuk szükséghelyzetben sem tudná másképp megoldani, mert fogalma nincs, honnan indul a busz, stb.
Így csak egy elkényztetett, lusta kölyök.
nincs abban semmi, ha mondjuk anyu vagy apu arrafelé dolgozik, akkor együtt mennek. minek mennének külön? haza sem megy egyedül az osztálytársad?
amúgy meg nem a te dolgod, hogy ki hogy jár be, nem kell beleszólni. szóval inkább az a gáz, hogy te ezzel foglalkozol, meg elítéled. miért?
Valóban nem irigy vagy, hanem nagyképű, hogy bezzeg neked van jogsid, míg másokat a szülők visznek.
Ez volt a kedvenc mondatom: "Szerinfem ez gaz, főleg hogy nem is dolgoznak, anyuci apuci penze."
Miben más a te helyzeted ebből a szempontból? Te sem saját pénzen autózol, hanem anyuci-apuci pénzén.
Kérdező, foglalkozz inkább azzal, hogy egy épkézláb mondatot nem tudsz összehozni. Még az alaány-állítmány egyeztetése is problémás...
aki 19 evesen is a szülei viszik kocsiba
He?
Bocs elég nehéz a teljesen kesze-kusza írásképedből kiszedni mit akarsz közölni. Akkor ha anyuci pénzén neked jó kocsikázni, másnak is. De te annyira elvagy telve magadtól, hogy egyik füleden be a másikon meg ki amit mondunk. Szánalmas, hogy 19 évesen azzal foglalkozol, ki buszozik, meg ki nem. Éld az életet, ne másét. Nekem
19 évesen ennél jobb dolgom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!