Az oldalt hány db igazi nő használhatja?
Az "igazi nő" alatt nem igazán tudom mire kell gondolni, de talán jobb is, hogy nem "darabként" hivatkoznak rám.
Amúgy én is nő vagyok, elsősorban ebben a témában vagyok aktív válaszoló, de néha, elvétve 1-2 másikban is válaszolgatok. Kérdezni viszont nem szokásom.
Én nő vagyok, ha fel akarsz ismerni, általában sok idézőjeles, hosszú válaszokat írok és sokszor használom az "ugyanakkor" szót.
Amúgy a szexualitás kategórában is szoktam válaszolgatni, meg néha kérdezni, de, ha őszinte vagyok a fétiseimről vagy arról, hogy mennyit maszturbálok vagy mit érzek, ha fel vagyok izgulva vagy úgy amblokk, ha kiírok egy kérdést és a "kanos", "felizgult" szavakat használom, akkor rögtön megvádolnak, hogy pasi vagyok és a válaszokra verem. Meg biszexség miatt sokszor rám írnak emberek, hogy nem akarok-evelük hármasszexelni. Eddig még senki nem nyerte el a szimpátiámat eléggé. Egy huszonéves nő olyan verses rímekben írt a pasijáról, hogy milyen jó, hogy majdnem elmentem hányni.
Sok nő van itt az oldalon, csak sokan közülük sunyítanak, és inkább privátban aktívak.
Rám elég sok nő írt már privátban, most is beszélgetek egyel hónapok óta. Persze volt sok kamu is, de róluk hamar kiderült, hogy valami meleg gyerek.
Egyszer fétisre is találtam már itt egy egyetemista lányt, akit támogattam cserébe. Hétvégente találkoztunk, és 50 ezret kapott egy alkalomra. Majdnem egy évig jártunk össze, de aztán lett komoly kapcsolata, és úgy már nem akarta folytatni.
Azóta sajnos személyes találkozó nem jött össze, de intim képet kaptam már nem is egyet. Szóval nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!