Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az oldalt hány db igazi nő...

Az oldalt hány db igazi nő használhatja?

Figyelt kérdés
Én 0ra tippelek.

2022. márc. 30. 01:20
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
92%
lány vagyok, szeretem az oldalt, de nem nagyon kérdezek ebben a kategóriában, inkább a szépség kategóriában szoktam. Ebben a kategoriában általában nem is nagyon válaszolok, max ha valaki pusztítóan fájdalmas, na azt ki szoktam offolni.
2022. márc. 30. 05:53
 12/39 anonim ***** válasza:
88%
Vannak azért szerintem nem olyan nagy a nemek közötti arány eltérése.
2022. márc. 30. 06:43
 13/39 anonim ***** válasza:
79%
6×10²³
2022. márc. 30. 06:54
 14/39 anonim ***** válasza:
11%

Szükséges belehozni az LGBT-t?... Egyáltalán nem azzal kapcsolatos a kérdés.

2022. márc. 30. 07:09
 15/39 anonim ***** válasza:
94%
Én is az vagyok, persze mindig lekamuznak. A kérdés inkább az, hogy ezen az oldalon hány darab férfi képes elhinni, hogy vannak nők is.
2022. márc. 30. 09:10
 16/39 anonim ***** válasza:
88%

Rengeteg nő van az oldalon. Én is nő vagyok. A gyerekvállalásos kategóriában pl szinte csak nőkkel találkoztam, elvétve vannak férfiak. A felnőtt párkapcsolatokban is kb fele-fele. Nyilván a műszaki kütyüs vagy a közlekedéses rovatban kevesebben leszünk, de pasikból sem sok van a szépség vagy a háztartás kategóriában pl. Eloszlik érdeklődés szerint a dolog.

Amúgy engem fáraszt a szexről chatelgetni csak úgy egy idegennel. Nekem nem izgalmas a téma, én ezt megélni szeretem, élőben, olyannal, akivel gyakorlatba is át tudjuk ültetni a témát. Szerintem sok nő van így, nekünk ez nem annyira izgalmas. Vagyis az volt, úgy 15-16 évesen, legalábbis nekem, de akkor is hamar belefáradtam, hosszú távon unalmas téma.

2022. márc. 30. 09:17
 17/39 anonim ***** válasza:
82%

A családi kapcsolatok témakörben a válaszolók 90%-a nő.

De mindenhol máshol rengetegen vagyunk, talán a szexualitás témakörben kevesen. Régen nagyon aktív voltam ott, de meguntam a napi 15-20 privátot, amiben vagy felszedni akartak (vicces, azt sem tudják ki vagyok, milyen emver vagyok, hogy nézek ki, de már találkozni akar meg ismerkedni) vagy szexajánlatokat küldtek, vagy csak simán farokképet.

Az hogy nem akarnak veled idegen nők a szexről cseverészni, nem jelenti azt hogy nincsenek nők az oldalon.

Az, hogy erre a következtetésre jutottál, csupán annyit jelent, hogy semmit nem tudsz a nőkről.

Nem úgy működünk mint a pasik. Nem akarunk idegenekkel intim dolgokról beszélni mert úgyis az a vége hogy hárítanunk kell az egyre hevesebb próbálkozásokat, és nem vagyunk kíváncsiak mindenféle random farokra, mert abszolút nem vált ki belőlünk semmit a látványa, csak akkor, ha szeretjük azt akihez tartozik. De akkor nagyon. Addig meg csak egy szerv a sok közül.

2022. márc. 30. 09:41
 18/39 anonim ***** válasza:
95%
Párom is használja az oldalt, ő elvileg igazi nő... Legalábbis azthiszem....
2022. márc. 30. 09:53
 19/39 anonim ***** válasza:
95%

Az enyémet egyenesen itt ismertem meg, nekem is úgy tűnik eddig, hogy igazi nő:D

2022. márc. 30. 10:00
 20/39 anonim ***** válasza:
48%
112,23
2022. márc. 30. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!