Szinte csak az Elder Scrolls Online-al játszom már időhiány miatt,de azért lecserélném a régi gépemet. Ez a konfi mennyire használható? (tudom,hogy nem az igazi,de nem akarok olyat,amit nem használok ki)
Intel Core i3 10100F 4x 4.3GHz
16GB DDR4-RAM PC-2666
Nvidia GeForce GTX1650 4096MB
500GB M.2 SSD NVME
7.1 Sound / Gigabit-LAN
Pedig a #3-nak igaza van, és te nem vagy igazán tisztában az igényeiddel.
Én pl azért játszom egy 30 ezres kártyán, mert az megfelelő az igényeinek.
mármint,hogy kihasználnám-e vagy érezném-e a különbséget?)
És a grafikapistikek és FPS huszárok korszakában honnan tudjuk hogy neked milyen grafika elég?
Jó ez, jó ez.
Egy RX580/GTX1060-nal jobb lenne. Ahogy nézem a videókat, a 1650 szeret beesni 60 fps alá. Bár nem teljesen értem át a grafikai beállításait, de el kéne érni, hogy az 1% low érték se nagyon menjen 60 alá, és ezt a 1650 nem tudja.
A proci megfelel. Ha szeretnél kicsit hosszabb távon gondolkodni, akkor az új intel gen. jobban megérné.
A 12100F kb 50%-kal erősebb, mint a 10100F. Az árazás kb (cpu+lap) 30+25 vs 40+35. Szóval 20 ezer pluszköltség, de abszolút megéri, ha mellé ennyi kakaót ad (ár/érték).
Más kérdés, hogy még a 10100F is nagyjából kihajt egy RTX2060-at a legtöbb játékban (1080p). Nem szükséges tehát, csak érdemes az újabb alkatrészekre építeni, ennyi.
Ez így valahogy 200-240 ezer a kiegészítőktől függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!