Egzisztenciát építhetek stresszmentesen, alváshiány, időhiány nélkül?
Szóval egzisztencia, gazdagság elérhető úgy hogy olyan feltételeket szabok, hogy ezt úgy akarom elérni, hogy mondjuk heti 40 óra munka, mindig ki akarom aludni magam, 0 vagy legalábbis nagyon minimális stressz.
Arra tippelek, hogy ilyen meseországban létezik, de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.
# 3
tehát a maximumhoz szükségszerűen stressz, szabadidőhiány és alváshiány tartozik.
Olyan nincs hogy fitten, egészségesen, kipihenten, kiegyensúlyozottan érjem el az anyagi sikert, gazdagságot?
# 5
tehát akkor a jó egzisztencia ára a magas stressz
Átszenveded magad bármilyen IT-s egyetemi képzésen meg 2 év tapasztalaton (ez 5 év összesen) utána nettó 500+-t keresel, mire végzel inkább 1M-t, ahogy alakul a piac.. Ugye, hogy nem is olyan bonyolult?
Stressz kevés, mivel ha valami nem tetszik 2 nap múlva kezdhetsz a következő helyeden. Amúgy én még stresszes IT-st nem láttam nálunk, inkább végeláthatatlan időt ha hozzájuk kell fordulni..
lehetséges, de nehéz. Attól függ mihez értesz?
Ha nagyon-nagyon keresett tudásod van, akkor te szabhatod a feltételeket. Vagy ha jó szakember vagy akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!