Milyen táplálkozást javasoltok teljesen időhiányos irodistának? Mozogni tényleg semmi időm.
Imádom ezt a nincs időm dolgot az emberektől..
Arra van időd, amire szeretnél időt hagyni.
Fél órát mozogni meg nem hiszem, hogy olyan megerőltető lenne, főleg ha irodai munkát végzel.
Lehet mozgás nélkül is csinálni ezt, de akkor vállalni kell azt, hogy közel sem lesz olyan eredmény, mint ha mozognál is mellé..
Csak hogy megmagyarázzam:
Az ételre energiaként kell tekinteni. Minél többet mozogsz, annál többet ehetsz, ilyen egyszerű.
0 mozgással pedig hogy fogyj, nagyon mérsékelt ez a dolog..
Megoldást mindenre lehet találni.
Mondanám, hogy mozogj többet, de arra "nincs időd", szóval az egyetlen megoldás, hogy a kajára odafigyelsz.
Ha tudod, hogy el vagy hízva és nem mozogsz semmit, akkor legalább ne egészségtelen kalóriabomba kajákkal tömd magad.
Cukros szar löttyöket hagyd el, rengeteg bennük a kalória (1 liter pepsiben pl 1 normál étkezés kalóriája van benne kb..), igyál csak vizet. Már ez is rengeteget fog segíteni.
A beismerés néha a legnehezebb, ez már nálad legalább bekövetkezett. Innentől kezdve rajtad múlik, hogy egy olyan életképet tartasz-e fent magadban, amivel azt hiszed hogy ez jó, pedig nagyon nem, vagy pedig elkezdesz változtatni.
Hidd el megéri, 1 éve 106kg voltam, lementem 73kgra 8 hónap alatt, ma már izmot építek és 77kg vagyok..
Sok sikert!
5: mondd, hogy trollkodsz....
Ez a pohár víz +2 kiló erősen erre utal!
És nem jársz orvoshoz a pajzsmirigy és egyebek miatt..? Nem vette észre? Nem mondott semmit...??
Nekem bűzlik ez a dolog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!