Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez hogy jöhetett össze nekik?...

Ez hogy jöhetett össze nekik? Főleg úgy, hogy már a háború másnapján a határon nem engedték át a férfiakat ugye egy bizonyos kor között.

Figyelt kérdés

A tegnapi nap megláttam pont az álmaim autóját, egy max 1-2 éves Porsche Cayenne Turbo S-t, amin rögtön észrevettem, hogy ukrán a rendszáma és 3 emberke szállt be a kocsiba a szupermarket parkolójában, 2 agyontetovált, de amúgy izmos, elegáns férfi, meg egy nagyon szép, csinos nő. Férfiakon látszott, hogy 30-40 évesek lehetnek kb, a nő idősebb fazon volt már, lehet, hogy valamelyik anyja lehetett. NEM magyarok voltak, mert ukránul beszéltek.

Már a háború másnapján talán a 18-60 év közötti férfiak előtt zárva voltak a határok, akkor hogy jöhettek át, főleg úgy, hogy a határon állítólag a csomagtartót is átnézik, nehogy egy ,, potyautast" találjanak benne.

Nem tudom, valahogy nehéz elhinnem azt, hogy a határon lefizettek valakit, mert szerintem most mindenkinek van ánnal nagyobb gondja, hogy pár embert kiszolgáljon, persze nem sajnálom tőlük az életüket meg a biztonságukat, csak szerintem ez nem túl fair azokhoz, akiket meg besoroztak, úgyis, hogy pl. magyar.

Ahh nekem ellentmondásos ez az egész, ezeket az embereket is mintha az ég dobta volna le, de más ismerősöm is mondja, aki nyíregyházi ráadásul, hogy minden nap lát egy ukrán luxusautót....

2022. márc. 29. 02:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Belegondolva, sokan ezt csinálnák. Mentenék az életüket meg a családjukat. Biztos, hogy Ukrajnában is van olyan gazdag vállalkozó, akinek semmi köze nincs a politikához meg a kialakult helyzethez, így úgy gondolja, hogy ez nem az ő háborúja és valahogy megpróbál elszökni. Csak ugye, akinek meg nincs pénze lefizetni a határőröket, az meg hoppon marad vagy aki nem tudott elszökni a háború első napján.
2022. márc. 29. 13:02
 12/13 anonim válasza:
100%
5-ös, jártál mostanában az M1-esen? Tele van zsír új, ukrán rendszámú luxusautókkal. Mennek mind Bécs felé. Legalábbis 2-3 hete még rengeteg volt, azóta nem jártam arra.
2022. márc. 29. 16:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Az nem lehetet, hogy rendeltetésszerűen itt élnek és itt dolgoznak ?

Például van 2 ukrán kollégánk.A férfi és a felesège.

A férfinek van magyar útlevele,meg kettős állampolgár.

Ergo őt át engedték a határon, mert húsvétkor voltak otthon.

Nem lehet ott is ez lehet?

2022. ápr. 23. 19:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!