Alapból ilyen bunkó?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam. 40 éves férfi. Évek óta együtt dolgozunk. Sokszor olyan stílusban beszél, vagy ír üzenetet, ami tiszteletlen, lenéző, ordenáré. Volt hogy szóvá tettem, ő tagadta, mert biztos én értettem félre bla, bla. És megsértődött. Van felesége több gyereke, eszembe jutott, vajon velük is ilyen lehet otthon...?ma 08:45
2/5 anonim válasza:
Vagy éppen otthon papucs, és valahol ki kell adni magából.
3/5 anonim válasza:
Hát én messzebbrről indulnék: a bunkóság határa meglepően szubjektív. Szóval lehet, hogy mindenhol így viselkedik, csak olyan emberek veszik körül, akiknek ez belefér.
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen kollégám, mindenki hányt tőle, senkivel nem jött ki.
Párszor hallottam a feleségével telefonálni, úgy csöpögtek, nyálaztak, mint a kamaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!