Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha olyan miatt sértődtem meg...

Ha olyan miatt sértődtem meg amihez nincs közöm és így gáz lenne elmondani akkor mit mondjak?

Figyelt kérdés
Szóval megsértődtem egy srác barátomra mert lerázott pár perc után miután hívtam őt. Látszott mással elfoglalt meg érezhető is volt. Valami rossz kamu szöveget kitalált gyorsan én meg mondtam neki persze rendben van és leraktam. Utána fél óra múlva keresett de bunkó voltam és én nem foglalkoztam vele. Kérdezte mi a baj én meg mondtam "semmi". De igazából meg nem mondhatom meg mit csináljon. De így nem érti mi volt a baj. Mit mondjak neki mi volt a baj?
ma 06:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha érezhető volt, hogy mással van elfoglalva neked kellett volna leraknod és később hívni. Utólag felesleges bármit is mondani, viselkedj úgy, mintha nem történt volna semmi
ma 06:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy simán mondd el, hogy túlgondoltad a helyzetet, és hülyén viselkedtél.
ma 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!