Mihez kezdenél, ha most örökölnél 28 millió forintot?
Figyelt kérdés
Úgy hozta a sors, hogy apai ágon kihalt az egész rokonság az elmúlt néhány évben. Így most az ingatlan és ingóságok eladása után az én örökségem nagyjából 28 millió forint lesz. Sok dolog van amit egész életemben nem engedhettem meg magamnak ( pl. szeretnék egy új autót max 5-6 millió forintig) de ezen túl fogalmam sincsen mihez kezdjek a fennmaradó összeggel.
Soha nem voltunk gazdagok, amolyan csóró családból származom, éppen ezért félek hogy majd nem tudok megálljt parancsolni, és elszórom a pénzt.
Mivel egész életemben nélkülözni kellett, nagy a csábítás hogy mindent egyszerre beszerezzek amiről korábban csak álmodni mertem.
2022. márc. 29. 01:09
22/23 anonim válasza:
Leginkább lakásra lenne szükségem, de arra nem lenne elég 28 millió (igen, elkényelmesedett fővárosi proli vagyok, errefelé nincs ilyen olcsó ingatlan), így csak félretenném a mindennapi szükségleteimre. A mai árak mellett ez egyáltalán nem számottevő összeg.
23/23 anonim válasza:
Nem számottevő összeg 🤔de mégsincsen annyira, de még lakásod se.De igényeid az egekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!