A nyomozók, akik a rendőrségen dolgoznak, miért ilyen keményszívűek?
Volt egy büntetőberem, ahol én voltam a vádlott és a rendőrségen egy nyomozónő volt az ügy előadója, egy 26 éves körúli. Többször kihallgatott, míg előzetesbe voltam is bejött a börtönbe kihallgatni. Már szabadultam és e-maileket küldtem a rendőrségre meg postai leveleket a nyomozónőnek címezve, vonatokról meg elefántcsordáról.
Szombaton bejelőltem facebook-on és letiltott, a pasiját nem jelöltem be, de a pasija is letiltott. Aztán van egy másik facebook profilom, azon megnéztem a nyomozónőt és a profilképe meg a fényképei nem jelennek meg, szerintem beállította, hogy ismerősök lássák csak a fényképeit. Ha ismerjük egymást, akkor miért tiltott le? Vagy aki rendőr az nem igazol vissza másnak? Ilyen keményszívűek? Miért?
Lehet, hogy hivatalból nem jelölhet vissza, vagy csak nem akar veled semmilyen formában kapcsolatot tartani.
Nem azért mert kemény a szíve, pusztán megválogatja az ismerőseit.
Pláne, ha zaklatják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!