Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdhetnék végre az...

Mihez kezdhetnék végre az életemmel?

Figyelt kérdés
Évek óta csak ugyanaz az 5-7 db beteljesíthetetlen álom az életcélom. Ennek jegyében semmi másban nem látom a jövőmet, bármilyen munkát végzek, azt haszontalannak tartom. Nem feltétlenül úgy tartom haszontalannak, hogy felesleges megcsinálni, hanem úgy, hogy optimális munkaszervezéssel a napi 8 órában végzett munkám napi fél óra alatt is elvégezhető lenne. És szerintem ebben igazam is van, tehát nem az álmaim homályosítják el a gondolkozásomat.
2022. márc. 25. 21:11
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
A faültetést.
2022. márc. 26. 11:11
 22/37 A kérdező kommentje:
Próbáltál már önkormányzati területen fát ültetni?
2022. márc. 26. 11:18
 23/37 anonim ***** válasza:
Ültess a kertedbe fát
2022. márc. 26. 12:16
 24/37 A kérdező kommentje:

1. Mi köze ennek a kérdésemhez?

2. Szerinted magamtól nem jöttem rá, hogy lehet a kertembe fát ültetni?

2022. márc. 26. 12:35
 25/37 anonim ***** válasza:
Mi az az 5-7 db álomcélod?
2022. márc. 26. 13:20
 26/37 anonim ***** válasza:
az oknormanyzatok inkabb a fakivagassal szoktak szivozni, nem az ultetessel. nagyszuleim haza elott ket megyfa van, ok ultettek oda par evtizede. mar evek ota haldokoltak (monilia), apam, a kertesz ki akarta vagni oket hogy mas diszfat ultessen oda (ami nem no olyan magasra hogy veszelyeztesse a villanyvezetekeket). az onkormanyzat nem engedte. mert hogy fakat nem vagunk ki csak ugy (az tokmindegy hogy a nagyszuleim ultettek oda oket, mar felhalott volt mindketto es olyan magasak voltak hogy a vezetekeket csapkodtak). ugyhogy errol ennyit
2022. márc. 26. 17:33
 27/37 A kérdező kommentje:

"ugyhogy errol ennyit"

Szóval sose próbáltad, de azért nagyon magabiztosan kinyilatkoztatod, hogy mi a helyzet.

2022. márc. 26. 17:58
 28/37 anonim ***** válasza:
ohm, de?? szovegertessel vannak gondjaid? nem csak probaltam, csinaltam is. azt ultetsz kozterre amit akarsz. elvenni nem lehet, akkor se ha te ultetted
2022. márc. 26. 18:09
 29/37 A kérdező kommentje:

"azt ultetsz kozterre amit akarsz. elvenni nem lehet, akkor se ha te ultetted"

Persze, ültethetsz illegálisan is fát és valószínűleg büntetést se fogsz kapni érte (bár ezen se lepődnék meg), de ez nem változtat azon, hogy az önkormányzatok szánt szándékkal akadályozni fogják, ha te legálisan szeretnéd ezt elvégezni.

2022. márc. 26. 18:14
 30/37 A kérdező kommentje:
Ahogy a MKKP által ültetett fákat is kiszedték, hogy ugyanolyanokat rakjanak a helyére. Szóval még csak nekem se kell hinnetek, ott volt a bizonyíték a hírekben.
2022. márc. 26. 18:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!