Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdhetnék végre az...

Mihez kezdhetnék végre az életemmel?

Figyelt kérdés
Évek óta csak ugyanaz az 5-7 db beteljesíthetetlen álom az életcélom. Ennek jegyében semmi másban nem látom a jövőmet, bármilyen munkát végzek, azt haszontalannak tartom. Nem feltétlenül úgy tartom haszontalannak, hogy felesleges megcsinálni, hanem úgy, hogy optimális munkaszervezéssel a napi 8 órában végzett munkám napi fél óra alatt is elvégezhető lenne. És szerintem ebben igazam is van, tehát nem az álmaim homályosítják el a gondolkozásomat.
2022. márc. 25. 21:11
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

tehàt:

Fizikàlisan lehetetlen, tehàt olyan cèlod van, amit nem lehet megfogni.

Ergo: valami mentàlis cèl. Tanulni akarsz valamit? Isten szeretnèl lenni? meg akarod èrteni a mindensèget?

Ha leírnàd akkor talàn kaphatnàl tanàcsot, hogy mit kell tenni, hogy elèrd. Ès ha erre azt írod hogy tudod, akkor az a kèrdèsem, hogy mièrt nem teszed?

Munka:Ha fèl óra alatteg tudod csinàlni a munkàdat, mièrt nem csinàlod úgy? most a munkahelyed a cèlod?

Èn is karierista vagyok. Èn 6 èv alat kerültem arra a posztra ahova akarom, mellette a csalàdot is alapítottam, hitel mentes hàzam van, kocsim.... most az új cèlokat tűzöm ki, a fiatol tanítàsa...

2022. márc. 26. 21:15
 32/37 A kérdező kommentje:

"Ha leírnàd akkor talàn kaphatnàl tanàcsot, hogy mit kell tenni, hogy elèrd."

Nem tudnátok erről leszállni? A céljaim beteljesíthetetlenek (nem részletezem miért), ezért nem is fogtok tudni semmilyen hasznos tanácsot. A kérdésem arról szól, hogy hogyan tudnám kedvem lelni racionális célok teljesítésében.

2022. márc. 26. 21:24
 33/37 A kérdező kommentje:

"Ha fèl óra alatteg tudod csinàlni a munkàdat, mièrt nem csinàlod úgy?"

Inkább ne válaszoljatok semmit. Egy 12 éves jobban tud nálatok szöveget értelmezni. Ilyenektől nem várok semmilyen építő jellegű hozzászólást.

Sziasztok.

2022. márc. 26. 21:26
 34/37 anonim ***** válasza:

Nem gondolod, hogy az inraciónàlis dolgokat el kellene engedni, majd ha ez megvan akkor jöhet a racionàlis?

Hogy ez, hogy lehet? màr mit örömöd a racionàlis cèlokban? egyszerű... kitüzöl egy cèlt, elèred, ès ennek örülsz. Ès akkor lesz sikerèlmènyed örömed benne, ha olyan területen tűzöd ki, mely fontos neked.

Karierista: magasabb pozició, sportoló: mecs megnyerèse, bajnoki cím. csalàdias ember: hàzassàg gyerek stb....

2022. márc. 26. 21:34
 35/37 anonim ***** válasza:

32-33: akkor írd pontosan:

-Hogy lelhetek örömöt raciónàlis cèlokkal?

-Jelenleg úgy èrzem a jelenlegieket nem èrhetem el, ezèrt új cèlokat tűznèk ki. Esetleg tudnàtok ebben segíteni?

2022. márc. 26. 21:36
 36/37 anonim ***** válasza:
Alap esetben milyen területek èrdekelnek? tehàt hogy karierista vagy e, bizonyos szakma èrdekel, esetleg lexikàlis tudàs, stb?
2022. márc. 26. 21:37
 37/37 anonim ***** válasza:

"5-7 db beteljesíthetetlen álom az életcélom"

"bármilyen munkát végzek, azt haszontalannak tartom"

Engedd el az egodat akkor majd sikerul minden

2022. márc. 27. 04:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!