Mihez kezdhetnék végre az életemmel?
tehàt:
Fizikàlisan lehetetlen, tehàt olyan cèlod van, amit nem lehet megfogni.
Ergo: valami mentàlis cèl. Tanulni akarsz valamit? Isten szeretnèl lenni? meg akarod èrteni a mindensèget?
Ha leírnàd akkor talàn kaphatnàl tanàcsot, hogy mit kell tenni, hogy elèrd. Ès ha erre azt írod hogy tudod, akkor az a kèrdèsem, hogy mièrt nem teszed?
Munka:Ha fèl óra alatteg tudod csinàlni a munkàdat, mièrt nem csinàlod úgy? most a munkahelyed a cèlod?
Èn is karierista vagyok. Èn 6 èv alat kerültem arra a posztra ahova akarom, mellette a csalàdot is alapítottam, hitel mentes hàzam van, kocsim.... most az új cèlokat tűzöm ki, a fiatol tanítàsa...
"Ha leírnàd akkor talàn kaphatnàl tanàcsot, hogy mit kell tenni, hogy elèrd."
Nem tudnátok erről leszállni? A céljaim beteljesíthetetlenek (nem részletezem miért), ezért nem is fogtok tudni semmilyen hasznos tanácsot. A kérdésem arról szól, hogy hogyan tudnám kedvem lelni racionális célok teljesítésében.
"Ha fèl óra alatteg tudod csinàlni a munkàdat, mièrt nem csinàlod úgy?"
Inkább ne válaszoljatok semmit. Egy 12 éves jobban tud nálatok szöveget értelmezni. Ilyenektől nem várok semmilyen építő jellegű hozzászólást.
Sziasztok.
Nem gondolod, hogy az inraciónàlis dolgokat el kellene engedni, majd ha ez megvan akkor jöhet a racionàlis?
Hogy ez, hogy lehet? màr mit örömöd a racionàlis cèlokban? egyszerű... kitüzöl egy cèlt, elèred, ès ennek örülsz. Ès akkor lesz sikerèlmènyed örömed benne, ha olyan területen tűzöd ki, mely fontos neked.
Karierista: magasabb pozició, sportoló: mecs megnyerèse, bajnoki cím. csalàdias ember: hàzassàg gyerek stb....
32-33: akkor írd pontosan:
-Hogy lelhetek örömöt raciónàlis cèlokkal?
-Jelenleg úgy èrzem a jelenlegieket nem èrhetem el, ezèrt új cèlokat tűznèk ki. Esetleg tudnàtok ebben segíteni?
"5-7 db beteljesíthetetlen álom az életcélom"
"bármilyen munkát végzek, azt haszontalannak tartom"
Engedd el az egodat akkor majd sikerul minden
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!