Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdhetnék végre az...

Mihez kezdhetnék végre az életemmel?

Figyelt kérdés
Évek óta csak ugyanaz az 5-7 db beteljesíthetetlen álom az életcélom. Ennek jegyében semmi másban nem látom a jövőmet, bármilyen munkát végzek, azt haszontalannak tartom. Nem feltétlenül úgy tartom haszontalannak, hogy felesleges megcsinálni, hanem úgy, hogy optimális munkaszervezéssel a napi 8 órában végzett munkám napi fél óra alatt is elvégezhető lenne. És szerintem ebben igazam is van, tehát nem az álmaim homályosítják el a gondolkozásomat.
2022. márc. 25. 21:11
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Mert mit csináljak helyette? Sorozatokat nézzek?
2022. márc. 25. 21:45
 12/37 anonim ***** válasza:
akar. a sorozatok legalabb leteznek
2022. márc. 25. 21:47
 13/37 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, egy fizikailag megvalósíthatatlan, tehát mondhatni lehetetlen álmot kergetsz, amiről tudod, hogy sosem leszel képes megvalósítani? Kicsit mantrázd ezt a kérdést, hátha egyszer beüt, mennyire rossz úton jársz. Amúgy azt kezdhetnéd az életeddel, hogy megvalósítható álmokat tűzöl ki magad elé. Tényleg jó lenne tudni, mik ezek az álmok, legalább 2-t.
2022. márc. 25. 22:28
 14/37 A kérdező kommentje:
Azt látom, hogy bármilyen nagy dologba is vágnék bele, a társadalom 90 százaléka szándékosan gáncsolni fog, hogy ne sikerüljön nekem. És ez tapasztalat, nem pedig rossz előérzet.
2022. márc. 25. 22:37
 15/37 A kérdező kommentje:
Beléptem egy facebook csoportba, ami helyi faültetéseket tűzött ki célul. A 100 tagból kb. 5 az, aki valóban elmenne egy faültetésre, és esetleg még 5, aki fizetne valamennyit. A maradék 90 csak úgy belépett, hogy beleüthesse az orrát mások dolgába. Ahogy itt a négypipás, illetve három és fél pipás teszi.
2022. márc. 25. 22:45
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Faültetés annyira nem megvalósíthatatlan álom :D Vagy az zavar, hogy a 90 számodra ismeretlen ember csak nézi amit (nem) teszel?
2022. márc. 25. 22:53
 17/37 A kérdező kommentje:
Ez nem az egyik álmom, csupán egy szemléltetés volt, hogy az álmaimat is milyen emberekkel kellene megvalósítani.
2022. márc. 25. 23:03
 18/37 A kérdező kommentje:

"Faültetés annyira nem megvalósíthatatlan álom"

Amúgy pedig de; ha ismernéd az önkormányzatok hozzáállását, akkor rájönnél, hogy nagyon is megvalósíthatatlan.

2022. márc. 25. 23:04
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, sokan rajtad kívül meg tudják oldani, köztük én is. Egyre inkább tűnik úgy, hogy csak kifogásokat keresel és csak te látod megvalósíthatatlannak, mert így nem kell szembenézni valamivel. Ezt a valamit kellene megtalálni.
2022. márc. 25. 23:37
 20/37 A kérdező kommentje:
Mit tudsz megoldani?
2022. márc. 26. 09:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!