Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van értelme dolgozni 200 ezerért?

Van értelme dolgozni 200 ezerért?

Figyelt kérdés
Sose lesz ennyi pénzből saját lakásom, de még egy albérletbe is nyomorognék. Van értelme dolgozni ha így is úgy is szüleimmel fogok élni életem végéig?
2022. márc. 12. 17:19
1 2 3 4
 21/33 Lazy Lover ***** válasza:
88%
nem érdemes de pénzből élünk sajnos... üdv a való világban
2022. márc. 12. 18:29
 22/33 anonim ***** válasza:
88%
Miért most, hogy semmi bevételed van jobb helyzetben vagy?
2022. márc. 12. 18:38
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
akkor tanulj valamit.. egy targoncás megkeres 250+e-et. Munkaügyin keresztül a vizsgát is meg lehet szerezni ingyen.
2022. márc. 12. 18:48
 24/33 anonim ***** válasza:
82%

"Amíg a mindenkori bérem 80%-a elmegy albira a maradék meg zsíros kenyérre és ez megy 20 éve addig MIBŐL LENNE TÖBB?"

Ok. És? Most sajnáltatni jöttél ide magadat? A kérdező a szüleivel él, nem albit fizet Pesten nettó 200-ból. Köszi, puszi.

"Tehát te nem költöttél kajára, hanem 50ből elintézted a rezsit és a kaját."

Mivel nem úgy éltem a szüleimmel, mint két idegen, igen, 20 a rezsi, 30 a kajába beleadásom. De én főztem, mostam, takarítottam, a legtöbbet én vásároltam be, levettem ezt is a vállukról, mindenben segítettem őket, miközben én magam is dolgozom/dolgoztam.

De tegyük fel, csak én voltam ilyen hiperszuper mázlista, másnak ez nem adatik meg.

Nézzél már magadra. Nem akarsz dolgozni, mert hogy 200 ezer az semmi, 80-at úgyis le kell adjál. :D Akkor neked az, hogy azt a kaját veszed a pénzedből, amit akarsz, semmit nem számít, ahogy az sem, hogy havi 120-at akkor is félre tudsz rakni, ami bárhogy is nézzük, jobb mint a semmi, akkor is, ha anyádékkal laksz a kövi 30 évben, mert lesz megtakarításod a nyugdíjas éveidre.

De te azért panaszkodsz, mert inkább ülnél otthon, és teljes mértékben eltartatnád magadat még 30 évig. Vagy mit akarsz, öngyilkos lenni, vagy mire jó ez a nyavajgás itt?

2022. márc. 12. 18:54
 25/33 A kérdező kommentje:
De nem tudok félrerakni 120at b+ értsd már meg. Ki az az ember aki csak rezsire meg kajára költ? Ne legyél már ennyire idétlen.
2022. márc. 12. 19:06
 26/33 anonim ***** válasza:
66%

25

Az aki nem olyan életképtelen, mint te. Nincs több hozzászólni valóm. Te abban a reményben jöttél ide, hogy majd valaki megmondja a tutit, hogy szerezz 2 év alatt 30 milliót. Sehogy. :)

2022. márc. 12. 19:09
 27/33 anonim ***** válasza:
80%

Hát például az, aki lakást akar venni, és minden erejével erre spórol.

Nem azt mondom, hogy nincsenek kaján+rezsin felül még költségek, de nem minden hónapban megy el még plusz 40 ezer. Mire lehet még költeni? Néha egy-két ruhadarab. Tisztítószerekbe, higiéniai dolgokba nem tudom, mennyire szállsz be, de havi szinten az sem nagy összeg. Kis szórakozás: ha nagyon spórolunk, abba nem fér bele heti szinten ki tudja mennyit elkocsmázni, bulizni stb.

A helyedben egyébként tanulnék, hogy jobban fizető állást találjak, mert 200-ból saját lakásban is nehéz az élet.

2022. márc. 12. 19:15
 28/33 A kérdező kommentje:
Te vagy az életképtelen ha azt hiszed hogy rezsi+kaja az összes költeni való. Nekem pl. a munkába járáshoz a bérlet alapból egy 10es, nem is térítik, máshogy nem jutnék el. Tisztálkodó szerek, fodrász, ruhák, stb. Minden hónapban van valami plusz kiadás. Én pl. pattanásos bőrü vagyok, csak erre a krém havi 5 ezer. Ja gondolom most jön az hogy neked egy 200 ft-os sampon elég volt egy hónapra meg otthon nyírtad a hajad vagy valami hasonló.
2022. márc. 12. 19:17
 29/33 anonim ***** válasza:
59%

Mert ki kellett adnom pár havonta pár ezret?

Képzeld, nekem teljes arcápolási rutinom van, mióta csak dolgozok, én sem tudtam mindig megtartani a 120-at, csak sacc per kb. Azóta persze nem 170-et keresek, mert egyszer tovább kell lépni. De mint mondtam, beértem falun egy házzal, nem kellett 40 milliót összegyűjtenem. :)

Igaz, előnnyel indulok. Lett egy férjem azóta. De mi most arról tehetünk, hogy neked senkid nincs és még a szüleid is idegenként kezelnek pénzügyileg? Mint elmondtam, nem vagyunk varázslók, hogy zsipzsupsz fas*a életet csináljunk neked.

2022. márc. 12. 19:32
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj hogy számodra jobb legyen.
2022. márc. 12. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!