Van értelme dolgozni 200 ezerért?
"Tegyük fel, otthon laksz, mert soha nem fogsz tudni párt találni. Erre már eleve csekély az esély, de na."
Tekintve hogy 28 éves vagyok és soha nem volt barátnőm, erre az esély inkább 99,9% mint csekély.
"Szal ha havi 200-at keresel, 150-et megtartasz, a többi rezsibe megy, meg a saját cuccaid megvételére"
Ez jó vicc! Simán elmegy 120 körül egy átlagos hónapban, ha kaján felül veszek valami pluszt akkor 150. Legjobb esetben is 80at tudok félrerakni, szóval legjobb esetben is 48 éves koromra lenne 20 millióm...addigra meg egy panellakás 60ba fog kerülni.
"Ez jó vicc! Simán elmegy 120 körül egy átlagos hónapban, ha kaján felül veszek valami pluszt akkor 150"
Anyádékkal laksz, és 120 minimum elmegy? Haha. Ok, nem vitatkozom.
Ahogy 10-esel sem, aki 20 év alatt 6 milliót se tudott összehozni. Fura, én 170-et kerestem, 50-et leadtam, és 5 éven belül vettem egy házat falun minimális hitellel. Főleg nektek elég lenne egy pici egyszobás is, ha már úgyis úgy gonolkodtok, hogy egyedül fogtok megöregedni és meghalni.
"Ahogy 10-esel sem, aki 20 év alatt 6 milliót se tudott összehozni. "
Amíg a mindenkori bérem 80%-a elmegy albira a maradék meg zsíros kenyérre és ez megy 20 éve addig MIBŐL LENNE TÖBB?
Csoda hogy ennyi is van.
Kocsim nincs, nem dohányzom nem iszom nem nyaralok nem utazok mozi színház még nem is volta, öltözni a turiból-na?
Spóroljak? MIBŐL?
Én az 56 ezer forintos közfoglalkoztatotti bérért is dolgoztam, aztán mivel jól dolgoztam felvettek, bérminimumot kerestem, aztán kaptam fizetés emeléseket. Aztán mivel van fix kerestem és legalabb 3 év egybefüggő jogviszonyom, hitelképessé is váltam. Vehetek fel hitelt házra.
Mindig megéri dolgozni.
"Fura, én 170-et kerestem, 50-et leadtam, és 5 éven belül vettem egy házat falun minimális hitellel."
Tehát te nem költöttél kajára, hanem 50ből elintézted a rezsit és a kaját. Én 30at adok rezsibe, 50 elmegy kajára mert mindent magamnak veszek.
hogy egyedül fogtok megöregedni és meghalni.
Miért tán nem így lesz? Kinek kell egy 40+os templom egere szarjani?
Senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!